Mynämäen kirkkokuoro

Mynämäen kirkkokuorolla on takanaan yli kolmekymmentä aktiivista vuotta kanttori Sinikka Rikkilän johdolla – lukuisia messuja, konsertteja ja jopa kolme äänitettä. Sinikan jäätyä syksyllä 2018 eläkkeelle saimme kuoromme taiteelliseksi johtajaksi seurakuntamme kanttorin Jenni Urposen.

Kirkkokuoromme käynnistää uuden toimintakautensa Jennin johdolla torstaina 5.9. klo 18–20 Mynämäen seurakuntakodissa. Vanhat ja uudet kuorolaiset ovat lämpimästi tervetulleita mukaan kuoromme riveihin!

Toimintamme tavoitteena on laulaa kotiseurakuntamme jumalanpalveluksissa ja musiikkitilaisuuksissa. Syksyllä 2019 harjoittelemme erityisesti adventin ja jouluajan tilaisuuksia varten. Syksyn yksi kohokohta tulee olemaan ensimmäinen adventtisunnuntai, jolloin onnittelemme 150-vuotiasta Karjalan kirkkoa esittämällä yhdessä Mietoisten kirkkokuoron kanssa Karjalan kirkossa Armas Maasalon Adventtivesperin. Myös Kirkkomusiikin päivänä 19.9.19 tulemme yllättämään ja ilahduttamaan mynämäkeläisiä laulullamme.

Lisätietoja:
kanttori Jenni Urponen, p. 044 328 5817