Haluaisitko lahjoittaa villalankoja?

Jos Sinulle on kertynyt ylimääräisiä lankoja, jotka haluat pois kaapeistasi, löytyy niille käyttöä. Vapaaehtoiset Toivon Pajassa ovat innokkaita kutojia, joten villalankojen tarve on ilmeinen. Langoista neulotaan pääasiassa villasukkia ja -lapasia, joiden myynnistä saaduilla varoilla tuetaan seurakuntamme lähetyskannatuskohteita.

Lankapussi - pieni tai iso - voit toimittaa Mynämäen kirkkoherranvirastoon.

Yhteyshenkilö Heidi Hyytinen puh. 044-3312491 tai heidi.hyytinen@evl.fi

Kiittäen kutojat eri puolilta Mynämäen seurakunnasta!

Hei kaikki nuttujen kutojat

Lämmin kiitos Teille, jotka olette useiden vuosien aikana kutoneet nuttuja Etiopian vauvoille. Vielä helmikuun 2022 aikana voitte tuoda nuttuja Mynämäen pappilaan / kirkkoherranvirastoon.

Saamamme tiedon mukaan nyt olisikin tarvetta villasukille (vauvat - teini-ikäiset).
Villasukat toimitetaan Moldovaan, Valko-Venäjälle ja Ukrainaan lastenkoteihin ja kehitysvammalaitoksiin. Kutoja voi itse päättää mallin ja värin.

Siis samanlaisella innolla mukaan sukkaprojektiin, Te entiset ja uudet kutojat!

Lisätiedot: Heidi Hyytinen p. 044-3312491 tai heidi.hyytinen@evl.fi

Kuvassa valkoharmaat villasukat lattialla.