valkovuokkoja

Aikuisille

Aikuistyö

Kohderyhmänä on seurakunnan alueella asuva aikuisväestö. Aikuistyön tehtävänä on järjestää seurakuntatapahtumia ja tilaisuuksia sekä pienryhmiä, joissa pidetään esillä ilosanomaa Kolmiyhteisestä Jumalasta ja anteeksiantamuksesta. Tavoitteena on antaa ihmisille positiivinen kokemus seurakunnasta ja Jumalasta siten, että elävän yhteyden syntyminen Vapahtajaan mahdollistuisi.

Miesten keskusteluryhmä

Piiri kokoontuu Mynämäen srk-kodissa joka toinen viikko keskiviikkoisin klo 9.30-11.00. Yhteyshenkilö kirkkoherra Antti Kallio, p. 044-0303049. antti.kallio@evl.fi

Iltavapaa

Iltavapaalla on helppo tutustua ja jossain vaiheessa myös kenties halutessaan puhua elämän iloista ja suruista, uskosta ja Jumalasta. Pyrimme rentoon, vapaaseen ja avoimeen ilmapiiriin, jossa jokainen saa olla mukana sellainen kuin on. Emme halua olla sisäpiiri, siksi rohkeasti mukaan vain!

Kokoontumiset

Keskiviikkoisin klo 18 Mynämäen seurakuntakodissa noin kaksi kertaa syksyllä ja kaksi kertaa keväällä.                                                                  Musiikkia, puheenaiheita ja rentoa olemista iltapalan kera kaikenikäisille. Vapaa pääsy. Myös iltapala on maksuton.

Lisätiedot antti.kallio@evl.fi tai p. 0440 303 049. Pohdimme Elämää ja uskoa tavallisen elämän tasolla. Tervetuloa mukaan aina kun pääset! Ei ilmoittautumista!

TULEVAT ILLAT

Ohjelmarunko on aina seuraavanlainen:

Klo 17.45 alkaen sisäänpääsy.

Klo 18.00 tilaisuus alkaa. Kirkkoherra Antti Kallio esittelee päivän vieraan ja vieras johtaa päivän aiheen äärelle.

Klo 19.30-20.00 ruokailu sekä mahdollisuus vaapasti keskustella päivän aiheesta.

Ke 24.4.2024 klo 18  Vieraana teologi ja ex-rikospoliisi Kalle Mäenpää puhumassa aiheesta "Mielenrauha levottomassa maailmassa".
Mäenpää on siirtynyt poliisintöistä elokuussa pois ja on tällä hetkellä töissä Länsi-Suomen Diakonialaitoksella projektipäällikkönä "Toivu riippuvuudesta hankkeessa. Lähitulevaisuudessa hän valmistuu pappisvihkimykseen.

Pyhän Henrikin Pyhiinvaellusyhdistys

Pyhiinvaellusyhdistyksen toimintaan voit tutustua tästä linkistä.

Ovi auki