Taloustoimisto

Avoinna ma-ti ja to-pe 9-12

keskiviikkoisin suljettu

Koronaviruksen vuoksi kaikki seurakunnan säännöllinen toiminta on tauolla. Yli kymmenen hengen kokoontumiset on maassa kielletty. Tämä koskee myös hautajaisia. Seurakunnan työntekijät ovat tavoitettavissa. Kirkkoherranvirastossa ja taloustoimistossa asiointi toistaiseksi vain ajanvarauksella. Suosittelemme asiointia puhelimitse tai sähköpostitse.

Talous- ja kiinteistöasiat.

Taloustoimisto sijaitsee Mynämäen pappilassa, osoitteessa Keskuskatu 17 B.

Postiosoite
Keskuskatu 17 B, 23100 Mynämäki

talouspäällikkö
p. 044-0308 475 tai leena.elias@evl.fi

toimisto- ja taloussihteeri
p. 044-0305 008 tai tarja.elo@evl.fi

toimisto- ja taloussihteeri

p. 044-3312490 tai erik.ekholm@evl.fi

Laskutusosoitteet

Verkkolaskut:

Mynämäen seurakunta on siirtynyt sähköiseen laskujen käsittelyyn. Tavoitteena on,  että laskut tulisivat jatkossa verkkolaskuina.

Tavaran tai palvelun toimittajille laskutustiedot alla:

Verkkolaskuosoite: 003701353561

Operaattori: Basware

Operaattorin tunnus : BAWCFI22

Paperiset laskut:

Mikäli toimittaja ei pysty toimittamaan sähköisiä laskuja, paperiset laskut skannataan sähköiseen muotoon skannauspalvelussa. Laskujen laskutusosoite tulee muuttaa niin, että laskut ohjautuvat osoitteeseen:

Kirkon Palvelukeskus/

Mynämäen seurakunta

++3112++

00026 Basware

Laskutus palkkiona verokortin kanssa:

Mikäli laskutat esim. esiintymisen seurakunnan tilaisuudessa palkkiona verokortin kanssa niin toimita tiedot suoraan taloustoimistoon. Palkkion maksua varten tarvitsemme henkilötiedot, postiosoitteen, tilinumeron sekä verokortin.

Tiedot voi toimittaa sähköpostitse osoitteeseen mynamaen.seurakunta@evl.fi tai postitse osoitteella Mynämäen seurakunta, Keskuskatu 17 B, 23100 Mynämäki.

Voit olla myös suoraan yhteydessä toimisto- ja taloussihteereihin.

Kuvassa kyniä pöydällä