Muskarit

Vauvamuskari 

Seurakuntamme vauvamuskari-ryhmä kokoontuu kerran viikossa Kastehelmessä. Vauvamuskari on tarkoitettu kaikille vauvaperheille, ei ennakkoilmoittautumista.

Muskaria ohjaa kanttori Anna Korpi, joka on valmistunut myös varhaisiän musiikkikasvattajaksi. Apuna muskarissa seurakunnan lapsityöntekijät. Muskarin jälkeen on kahvittelua ja yhteistä jutustelua.

Vauvamuskari-toiminnan tavoitteena on tukea musiikin avulla lapsen ja vanhemman vuorovaikutusta, kotien kristillistä kasvatusta sekä iloita yhdessä muiden kanssa laulamisesta, liikkumisesta ja soittamisesta. 

Lisätietoja: 
vastaava lastenohjaaja Tytti Poutanen, p. 044 331 2493 

kanttori Anna Korpi, p. 044 3306 125
 

Virsimuskari 

Mynämäen Pyhän Laurin kirkossa kokoontuu periodiluontoisesti lapsiperheille tarkoitettu virsimuskariryhmä, ei ennakkoilmoittautumista. 

Virsimuskaria vetävät kanttori Jenni Urponen ja vastaava lastenohjaaja Tytti Poutanen.

Kauniiseen kotikirkkoon tutustumme yhdessä laulaen ja soittaen sekä kirkkotilassa liikkuen. Jokaisen muskarikerran lopuksi on kirkkomehu- ja kahvitarjoilun lomassa aikaa myös jutustelulle. Virsimuskarissa tutuksi tulleita lauluja laulamme Mynämäen kirkossa myös muskariperiodin lopuksi järjestettävässä perhejumalanpalveluksessa.

Lisätietoja: 

kanttori Jenni Urponen, p. 044 328 5817 
vastaava lastenohjaaja Tytti Poutanen, p. 044 331 2493

Kuva: Harriet Urponen/Kirkon kuvapankki
Kuva: Harriet Urponen/Kirkon kuvapankki