SENIORIT

Varttuneelle väelle suunnattuja kerhoja ja kohtaamispaikkoja. Pidämme tärkeänä keskenäistä yhteyttä sekä läsnäoloa. Tule vaihtamaan kuulumisia ja kahvittelemaan seurakunnan alueen muiden asukkaiden kanssa! Kerhoissa yhdessä oloa, hartaus ja kauden aikana pientä vaihtuvaa ohjelmaa. pääpainona on toistemme kohtaaminen ja yhdessäolo. Tervetuloa uudet ja vanhat kävijät.

Työalasta vastaavat työntekijät: Kirkkoherra Antti Kallio (p. 044-0303 049, antti.kallio@evl.fi sekä diakonissa Sanna Jalonen (p. 044-3307 055, sanna.jalonen@evl.fi) sekä Mietoisten kappelin alueen vastuuhenkilö, diakoni Heidi Hyytinen (p. 044-3312 491, heidi.hyytinen@evl.fi).

Kultaisen iän kerho, Mynämäki

Mynämäen seurakuntakodilla parillisilla viikoilla torstaisin, alkaen klo. 12.00 . Mukavaa yhdessäoloa, jumppaa ja yhteislauluja ym. sekä tietenkin juodaan kahvit. Tervetulleita ovat niin uudet kuin kaikki vanhatkin kerholaiset! Ei ala- eikä yläikärajaa!

Ystäväpiiri

Kokoontuu Karjalan seurakuntakodilla kerran kuukaudessa klo 13 alkaen. Järjestäjinä Karjalan SPR ja seurakunta.

Kultaisen iän kerho, Mietoinen

Mietoisten seurakuntakodilla parittomilla viikoilla torstaisin, alkaen klo. 12.00 . Mukavaa yhdessäoloa, jumppaa ja yhteislauluja ym. sekä tietenkin juodaan kahvit. Tervetulleita ovat niin uudet kuin kaikki vanhatkin kerholaiset! Ei ala- eikä yläikärajaa!

Virkistyskerho, Hietamäki

Kaikille avoin virkistyskerho kokoontuu Pyheen Kyläkaupassa  parillisilla viikoilla tiistaisin, alkaen klo. 13.00. Tarjolla on kahvia, mukavaa jutustelua, yhteislauluja ja puuhastelua jumpasta askarteluun.

Senioripysäkki-ryhmä alkaa syksyllä 2021

Ikääntyminen tuo usein suuria muutoksia elämään. Ne voivat liittyä eläkkeelle jäämiseen, puolison kuolemaan, yksinäisyyteen, omaan tai läheisen sairastumiseen, ihmissuhteisiin tai yllättävään kriisitilanteeseen. Kun monet huolet painavat mieltä, seurauksena voi olla mielen laskua, jopa pelkoa selviytymisestä.

Senioripysäkki-ryhmä on Helsinki-Mission kehittämä, yli 60-vuotiaille tarkoitettu keskusteluryhmä. Ryhmä on maksuton ja ehdottoman luottamuksellinen. Ryhmässä on tarkoituksena jakaa omia ajatuksia ja tunteita, sekä löytää niille uusia merkityksiä ja näkökulmia. Tavoitteena on yksinäisyyden, masennuksen ja ahdistuksen lieventäminen.

Mikäli olet kiinnostunut: ilmoittautumiset ja tiedustelut; Heidi Hyytinen, diakoni, Mynämäen seurakunta 044-3312491 tai heidi.hyytinen@evl.fi