Keskuskatu 17, 23100 Mynämäki

Mynämäen seurakunnan entinen asuinrakennus Kanttorila toimii nykyään diakoniatyön käytössä.

Tilaa on myös mahdollista vuokrata.

Punainen rakennus Mynämäen seurakuntakodin ja kirkkoherranviraston välissä.

Keskuskatu 17, 23100 Mynämäki

Diakoniatyön Ruokatreffit

Klo 14.30alkaen kahvia ja pientä purtavaa. Tule tapaamaan toisia ja vaihtamaan kuulumisia. Ruokatreffeiltä saat mukaan sekä Eu ruokaa että Operaatio Ruokakassista saatua ruokaa. Lahjoitusruoan jako klo 15 alkaen. Huom! Varaa oma kassi lahjoitusruokaa varten mukaan!

Keskuskatu 17, 23100 Mynämäki

Diakoniatyön Ruokatreffit

Klo 14.30 alkaen kahvia ja pientä purtavaa. Tule tapaamaan toisia ja vaihtamaan kuulumisia. Ruokatreffeiltä saat mukaan sekä Eu ruokaa että Operaatio Ruokakassista saatua ruokaa. Lahjoitusruoan jako klo 15 alkaen. Huom! Varaa oma kassi lahjoitusruokaa varten mukaan!
Mukana Kelan työntekijä, jonka kanssa voi keskustella Kelan avustuksiin liittyvistä asioista, sekä saada ohjausta ja neuvontaa.