Keskuskatu 17 , 23100 Mynämäki

Mynämäen seurakunnan entinen asuinrakennus Kanttorila toimii nykyään diakoniatyön käytössä.

Tilaa on myös mahdollista vuokrata.

Punainen rakennus Mynämäen seurakuntakodin ja kirkkoherranviraston välissä.

Askel-kohtaamispaikka diakoniatyön asiakkaille

Askel-ryhmä on Mynämäen seurakunnan Kanttorilassa kokoontuva, diakoniatyön asiakkaille suunnattu matalankynnyksen kohtaamispaikka. Huom. Koronarajoitusten aikana tilassa maskipakko. Ryhmään ei oteta uusia osallistujia ja ryhmäläiset on jaettu kahteen ryhmään 1 ryhmä klo 11 - 12 ja 2 ryhmä 12.15 -13.15. Lounaan saa mukaan kotiin. Ryhmän kokoontumisaika on nyt 1h. Rajoitusten poistuttua palataan aiempaan käytäntöön.
Tule jakamaan elämän iloja ja suruja. Saat apua esim. lomakkeiden täyttämiseen.

Askel-kohtaamispaikka diakoniatyön asiakkaille

Askel-ryhmä on Mynämäen seurakunnan Kanttorilassa kokoontuva, diakoniatyön asiakkaille suunnattu matalankynnyksen kohtaamispaikka. Tule jakamaan elämän iloja ja suruja. Saat ilmaisen lämpimän lounaan ja kahvin. Saat apua esim. lomakkeiden täyttämiseen. Voit tulla paikalle koko ajaksi tai vaikka pistäytyä syömässä.