Keskuskatu 17 , 23100 Mynämäki

Mynämäen seurakunnan entinen asuinrakennus Kanttorila toimii nykyään diakoniatyön käytössä.

Tilaa on myös mahdollista vuokrata.

Punainen rakennus Mynämäen seurakuntakodin ja kirkkoherranviraston välissä.

Askel-kohtaamispaikka diakoniatyön asiakkaille

Kanttorilan ovet ovat torstaisin avoinna diakoniatyön asiakkaille. Tilaan voi tulla juttelemaan, pelaamaan lautapelejä, asioimaan yleisöpäätteellä sekä syömään lämmintä lounasta klo 11.00-12.00 välisenä aikana. Kahvia tarjolla 13.30 asti.

Our doors are open on Thursday for people in need diaconal help. You can come to talk, play board games, access the public computer and eat o warm lunch between 11 and 12 moon. Free coffee until 13.30.

Aamupala

Tule syömään terveellinen aamupala Mynämäen seurakunnan Kanttorilaan.
Come and eat a healthy breakfast with us at Kanttorila of Mynämäki parish.

Aamupala

Tule syömään terveellinen aamupala Mynämäen seurakunnan Kanttorilaan.
Come and eat a healthy breakfast with us at Kanttorila of Mynämäki parish.