Aikuistyö

Kohderyhmänä on seurakunnan alueella asuva aikuisväestö. Aikuistyön tehtävänä on järjestää seurakuntatapahtumia ja tilaisuuksia sekä pienryhmiä, joissa pidetään esillä ilosanomaa Kolmiyhteisestä Jumalasta ja anteeksiantamuksesta. Tavoitteena antaa ihmisille positiivinen kokemus seurakunnasta ja Jumalasta siten, että elävän yhteyden syntyminen Vapahtajaan mahdollistuisi.

Miesten keskusteluryhmä

Piiri kokoontuu Mynämäen srk-kodissa joka toinen viikko keskiviikkoisin klo 9.30-11.00. Yhteyshenkilö kirkkoherra Antti Kallio, p. 044-0303049. antti.kallio@evl.fi

Miehille

Mynämäen seurakunta järjestää myös vain miehille tarkoitettua toimintaa. Iltavapaalla on helppo tutustua ja jossain vaiheessa myös kenties halutessaan puhua elämän iloista ja suruista, uskosta ja Jumalasta. Pyrimme rentoon, vapaaseen ja avoimeen ilmapiiriin, jossa jokainen saa olla mukana sellaisena miehenä kuin on. Emme halua olla sisäpiiri, siksi rohkeasti mukaan vain!

Miesten illat

keskiviikkoisin klo 18 Mynämäen seurakuntakodissa noin kaksi kertaa syksyllä ja kaksi kertaa keväällä.                                                                  Musiikkia, puheenaiheita ja rentoa olemista iltapalan kera kaikenikäisille miehille. Vapaa pääsy. Myös iltapala on maksuton.

Lisätiedot antti.kallio@evl.fi tai p. 0440 303 049. Pohdimme miehen elämää ja uskoa tavallisen elämän tasolla. Tervetuloa mukaan aina kun pääset! Ei ilmoittautumista!

Syksyn 2022 illat

Ke 21.9. klo 18 vieraanamme on eläkkeellä oleva hävittäjälentäjä, ilmataistelu- ja raamatunopettaja, kapteeni evp. Olli Seppänen, joka puhuu aiheesta: "Ratkaisevia käänteitä Suomen sodissa - sattumia vai ihmeitä?”

Ratkaisevia käänteitä Suomen sodissa – sattumia vai ihmeitä?

Mynämäen seurakuntakodilla on keskiviikkona 21.9. klo 18.00–19.30 kaksi luentoa, joissa käsitellään talvi- ja jatkosodan ajan tapahtumia.

Luennot pitää Kansan Raamattuseuran kouluttaja, kapteeni evp. Olli Seppänen. Kuopiolainen Seppänen on Ilmavoimissa hävittäjälentäjänä ja ilmataisteluopettajana palvellut opistoupseeri. Mukana on myös kirkkoherra Antti Kallio.

Luentojen aiheet ovat: Talvisodan alkuvaiheet Sallan suunnalla ja Pelkosenniemen taistelu ja Kannaksen suurtaisteluiden alku ja Mustamäen taistelu kesäkuussa 1944.

Historiallisten tosiasioiden ohella tapahtumissa voidaan nähdä myös Jumalan vaikuttamat ihmeet. Tämä näkökulma tulee luennoilla myös esille.

Toisen luennon jälkeen ruokailu ja keskustelu illan aiheista.

Luennot ovat herättäneet kiinnostusta jo vuosien ajan eri puolella Suomea. Venäjän ja Ukrainan välinen sota on lisännyt mielenkiintoa edelleen.

Luentojen jälkeen on mahdollisuus ostaa viime vuonna valmistunut draamallinen dokumenttielokuva ”Pelkosenniemi 1939 – unohdettu taistelu” (66 min). Elokuvan käsikirjoitti, ohjasi ja tuotti saarijärveläinen Martti Takalo. Seppänen toimi Takalon apuna asiantuntijana sotatapahtumiin liittyen. Hän toimii myös kertojana elokuvassa. DVD:n hinta on 17 €.

Tilaisuuden järjestää Mynämäen seurakunta, Mietoisten kappeliseurakunta ja Kansan Raamattuseura

Ke 16.11. klo 18 vieraana entinen pikaluistelija, auttaja, menestysmentori, Mika Poutala, joka puhuu aiheesta: ”Voittaminen ja häviäminen elämässä”

Mukana aina myös seurakunnan miesporukkaa, joka vastaa iltojen suunnittelusta ja toteutuksesta.

Ohjelmarunko on seuraavanlainen:

Klo 17.45 alkaen sisäänpääsy.

Klo 18.00 tilaisuus alkaa. Kirkkoherra Antti Kallio esittelee päivän vieraan ja vieras johtaa päivän aiheen äärelle.

Klo 19.30-20.00 ruokailu sekä keskustelua päivän aiheesta.

Klo 20.00 loppusanat

Rukouspiiri

Piiri kokoontuu Mynämäen srk-kodissa keskiviikkoisin klo 7.00. Piirin vetäjänä toimii Esa Kari, p. 050-550 6679. Häneltä saa tarkempia tietoja.

Yhteiskristillinen miestenpiiri

Piirin vetäjänä toimii Juha Timonen, p. 045-1118 111. Häneltä saa tarkempia tietoja.

Pyhän Henrikin Pyhiinvaellusyhdistys

Pyhiinvaellusyhdistyksen toimintaan voit tutustua tästä linkistä.