Haluatko ensi kesän ripareille isoseksi? 
 -  Tule  isoskurssille !  


Uusi isoskurssi alkaa tiistaina  3.9 klo 14.30 alkaen seukkarilla. Ilmoittautuminen tapahtuu ilmestymällä itse henk.koht. paikanpäälle. Kurssi kokoontuu suurin piirtein joka toinen tiistai, heti koulun jälkeen, lisäksi kolme viikonloppuretkeä ja muita projekteja ja tapahtumia.

Tule kuulemaan ja kysymään lisää!  Aloitusinfo kestää noin puoli tuntia. Voit ilmoittautua myös täyttämällä lomakkeen:  https://bit.ly/2ct5sKj . Lisää tietoa kurssista löytyy alta. Jos haluat mukaan ja et pääse tähän ilmoon, ota yhteyttä Monikaan tai Peteen.

Mikä isoskoulutus?


Isoskoulutus eli ryhmänohjaajakoulutus on tarkoitettu kaikille rippikoulun käyneille ja konfirmoiduille nuorille. Isoskoulutuksessa opit tietoja ja taitoja, joista on hyötyä muuallakin kuin rippileirillä. Isoskurssin käytyään on oikeus päästä isosen tehtäviin leireille ja päiväryhmiin.

Isoskoulutus on tarkoitettu rippikoulun käyneille nuorille ja se kestää yhden lukuvuoden. Koulutuksessa opitaan monenlaisia taitoja tulevia isostehtäviä sekä omaa elämää varten. Siinä sivussa tutustutaan lisää riparikavereihin ja muuhun isosporukkaan sekä pidetään hauskaa.


Koulutus koostuu yhteisistä kokoontumisista Mynämäen srk-talon nuorisotiloissa ja leireistä ja muista kokoontumisista mm. Kumiruonan leirikeskuksessa. Kokoontumisia on noin kaksi kertaa kuukaudessa ja leirit ovat viikonlopun mittaisia. Isoskoulutus on maksuton, leirit mukaan luettuina. Joitakin pieniä maksuja voi olla joistain erikoistapahtumista.  


Isoskoulutuksesta saat pätevyyden toimia isosena eli ryhmänjohtajana ripareilla ja kouluikäisten leireillä sekä lukuisissa muissa isostehtävissä. Saat koulutuksen päätteeksi todistuksen, josta on hyötyä esimerkiksi toisen asteen koulutuksessa sekä työnhaussa.