Info ja asiointi

Virastoasioita voi hoitaa Mynämäen kirkkoherranvirastossa. Virastossa asioidaan, kun ollaan järjestämässä perhejuhlia, kuten kastetilaisuutta, häitä tai hautajaisia. Henkilökuntamme ohjaa ja neuvoo käytännönjärjestelyissä ja varaa tilaisuutta varten tarvittavat tilat, papin ja kanttorin.

Viraston kautta tehdään myös muut varaukset eri tilaisuuksia varten. Tarvittaessa virastosta saa myös tilattua virkatodistuksen.

Mynämäen seurakunnan taloustoimisto sijaitsee kirkkoherranviraston kanssa samassa rakennuksessa.

Huomioithan asioidessasi, ettei meillä voi maksaa pankkikortilla.

Puh. 02-4308476

S-posti: mynamaen.seurakunta@evl.fi

HUOM!

Koronatiedote (päivitetty 30.8.2021)

Ohjeita seurakunnille 27.8.2021 Avi purkaa rajoitukset
Lounais-Suomen aluehallintovirasto on 27.8.2021 antamallaan määräyksellä kumonnut henkilömäärärajoitukset ja lähikontaktin välttämisvelvoitteet Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella. Määräys astuu voimaan heti.
Arkkihiippakunnan tuomiokapituli ohjeistaa, että seurakunnallista toimintaa voidaan 27.8.2021 alkaen järjestää ilman henkilömäärärajoituksia, eikä kahden metrin turvaväliä tarvitse enää noudattaa.

Antti Kallio
Kirkkoherra

Kirkon diakoniatyöntekijät ovat sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia, jotka auttavat monissa kriiseissä.

Apua elämän kriiseihin

Palava kynttilä