Info ja asiointi

Virastoasioita voi hoitaa Mynämäen kirkkoherranvirastossa. Virastossa asioidaan, kun ollaan järjestämässä perhejuhlia, kuten kastetilaisuutta, häitä tai hautajaisia. Henkilökuntamme ohjaa ja neuvoo käytännönjärjestelyissä ja varaa tilaisuutta varten tarvittavat tilat, papin ja kanttorin.

Viraston kautta tehdään myös muut varaukset eri tilaisuuksia varten. Tarvittaessa virastosta saa myös tilattua virkatodistuksen.

Mynämäen seurakunnan taloustoimisto sijaitsee kirkkoherranviraston kanssa samassa rakennuksessa.

Huomioithan asioidessasi, ettei meillä voi maksaa pankkikortilla.

Koronaviruksen vuoksi kaikki seurakunnan säännöllinen toiminta on tauolla. Yli kymmenen hengen kokoontumiset on maassa kielletty. Tämä koskee myös hautajaisia. Seurakunnan työntekijät ovat tavoitettavissa. Kirkkoherranvirastossa ja taloustoimistossa asiointi toistaiseksi vain ajanvarauksella. Suosittelemme asiointia puhelimitse tai sähköpostitse.

Puh. 02-4308476

S-posti: mynamaen.seurakunta@evl.fi