Info ja asiointi

Virastoasioita voi hoitaa Mynämäen kirkkoherranvirastossa. Virastossa asioidaan, kun ollaan järjestämässä perhejuhlia, kuten kastetilaisuutta, häitä tai hautajaisia. Henkilökuntamme ohjaa ja neuvoo käytännönjärjestelyissä ja varaa tilaisuutta varten tarvittavat tilat, papin ja kanttorin.

Viraston kautta tehdään myös muut varaukset eri tilaisuuksia varten. Tarvittaessa virastosta saa myös tilattua virkatodistuksen.

Mynämäen seurakunnan taloustoimisto sijaitsee kirkkoherranviraston kanssa samassa rakennuksessa.

Huomioithan asioidessasi, ettei meillä voi maksaa pankkikortilla.

Puh. 02-4308476

S-posti: mynamaen.seurakunta@evl.fi

Hallitus on 4.5.2020 päättänyt siirtymisestä koronaepidemian hillinnän seuraavaan vaiheeseen. Julkisissa kokoontumisissa sovelletaan 1.6.2020 alkaen 50 hengen kokoontumisrajoitusta.

Toukokuun loppuun asti on vielä 10 hengen kokoontumisrajoitus voimassa. Seurakunnan jumalanpalvelukset striimataan sen vuoksi suljettujen ovien takaa toukokuun loppuun asti.

1.6.2020 alkaen Mynämäen seurakunnan jumalanpalvelukset siirtyvät normaalitilaan, eli kirkot aukaistaan. 50 hengen sääntö on tällöin voimassa. Muistetaan pitää 1-2 metrin turvaväli toisiimme sekä huolehditaan käsien hygieniasta. Emme vieläkään kättele. Jätämme virsikirjat käytön jälkeen istumapaikoille sen sijaan, että palauuttaisimme ne hyllyyn, jotta vältymme muiden  kosketuksilta.

Mynämäen kirkko on kesänä jumalanpalvelusten lisäksi auki 1.6.-7.8.2020 ma-pe klo 10-16.

Kirkollisiin toimituksiin (kaste, avioliittoon vihkiminen, hautaan siunaaminen) voi 1.6.2020 alkaen osallistua enintään 50 henkeä.

Palava kynttilä

Toimisto- ja taloussihteerit