Info ja asiointi

Virastoasioita voi hoitaa Mynämäen kirkkoherranvirastossa. Virastossa asioidaan, kun ollaan järjestämässä perhejuhlia, kuten kastetilaisuutta, häitä tai hautajaisia. Henkilökuntamme ohjaa ja neuvoo käytännönjärjestelyissä ja varaa tilaisuutta varten tarvittavat tilat, papin ja kanttorin.

Viraston kautta tehdään myös muut varaukset eri tilaisuuksia varten. Tarvittaessa virastosta saa myös tilattua virkatodistuksen.

Mynämäen seurakunnan taloustoimisto sijaitsee kirkkoherranviraston kanssa samassa rakennuksessa.

Huomioithan asioidessasi, ettei meillä voi maksaa pankkikortilla.

Puh. 02-4308476

S-posti: mynamaen.seurakunta@evl.fi

HUOM!

Koronatiedote (päivitetty 15.11.2021)

Tuomiokapitulin ohjeet Varsinais-Suomen seurakunnille koskien yli 50 hengen tilaisuuksia ajalla 16.11.–16.12.2021
Uskonnollisia tilaisuuksia AVI:n kokoontumisrajoitukset eivät juridisesti sido, vaan kyse on kirkon omilla päätöksillä seurakunnille antamista ohjeista. Tuomiokapitulista on tänään (15.11) oltu yhteydessä Lounais-Suomen aluehallintovirastoon ja keskusteltu rajoitusten vaikutuksista seurakuntien toimintaan. Lounais-Suomen AVI:n rajoitukset eivät koske julkista uskonnon harjoittamista, eivätkä tästä syystä suurta osaa seurakunnan toiminnasta.

Jumalanpalvelukset ja kirkolliset toimitukset
Henkilömäärärajoitus ei koske jumalanpalveluksia tai kirkollisia toimituksia. Tuomiokapituli ohjeistaa Varsinais-Suomen seurakuntia ajalla 16.11.-16.12.2021 seuraavasti:
jotta toiminta mahdollistuu, tilaisuuksiin on suositeltavaa tulla vain rokotettuna (tämä on vahva suositus, mutta sitä ei voida vaatia tai kysyä)
-tilaisuuksiin voi osallistua vain terveenä
-tilaisuuksissa noudatetaan mahdollisuuksien mukaan etäisyyksiä
-tiloissa huolehditaan hyvästä hygieniasta
-vahva maskisuositus
-ehtoollisen jakajien tulee käyttää maskia.

Antti Kallio
Kirkkoherra

Kirkon diakoniatyöntekijät ovat sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia, jotka auttavat monissa kriiseissä.

Apua elämän kriiseihin

Palava kynttilä