Info ja asiointi

Virastoasioita voi hoitaa Mynämäen kirkkoherranvirastossa. Virastossa asioidaan, kun ollaan järjestämässä perhejuhlia, kuten kastetilaisuutta, häitä tai hautajaisia. Henkilökuntamme ohjaa ja neuvoo käytännönjärjestelyissä ja varaa tilaisuutta varten tarvittavat tilat, papin ja kanttorin.

Viraston kautta tehdään myös muut varaukset eri tilaisuuksia varten. Tarvittaessa virastosta saa myös tilattua virkatodistuksen.

Mynämäen seurakunnan taloustoimisto sijaitsee kirkkoherranviraston kanssa samassa rakennuksessa.

Huomioithan asioidessasi, ettei meillä voi maksaa pankkikortilla.

Puh. 02-4308476

S-posti: mynamaen.seurakunta@evl.fi

HUOM!

Koronatiedote (päivitetty 14.7.2021)

RAJOITUKSET POISTUNEET

Avi on purkanut kokoontumisrajoitukset myös Varsinais-Suomessa

Vaikka metrimääräisiä turvaetäisyyksiä tai yhteen kokoontuneiden ihmisten maksimimäärää ei ole enää rajoitettu, on perustason alueella edelleen huolehdittava tapahtumien terveysturvallisuudesta. Käytännössä toimijoilta edellytetään edelleen tartuntatautilain mukaista huolellisuutta, hygieniaa sekä henkilöiden ohjeistamista riittäviin etäisyyksiin ja väljyyteen.

Nämä ohjeet koskevat myös ehtoollista. Ehtoollisen jakamiseen osallistuvien tulee noudattaa hyvää käsihygieniaa ja käyttää maskeja. Muista ehtoolliseen liittyvistä erityisjärjestelyistä voidaan luopua. Muiden tilaisuuksiin osallistuvien EI TARVITSE käyttää maskia, mutta se on suositeltavaa.

Antti Kallio
Kirkkoherra

Kirkon diakoniatyöntekijät ovat sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia, jotka auttavat monissa kriiseissä.

Apua elämän kriiseihin

Palava kynttilä