Info ja asiointi

Virastoasioita voi hoitaa Mynämäen kirkkoherranvirastossa. Virastossa asioidaan, kun ollaan järjestämässä perhejuhlia, kuten kastetilaisuutta, häitä tai hautajaisia. Henkilökuntamme ohjaa ja neuvoo käytännönjärjestelyissä ja varaa tilaisuutta varten tarvittavat tilat, papin ja kanttorin.

Viraston kautta tehdään myös muut varaukset eri tilaisuuksia varten sekä hoidetaan hautapaikkoihin ja haudanhoitosopimuksiin liittyvät asiat.

Mynämäen seurakunnan taloustoimisto sijaitsee kirkkoherranviraston kanssa samassa rakennuksessa.

Huomioithan asioidessasi, ettei meillä voi maksaa pankkikortilla.

Puh. 02-4308476

S-posti: mynamaen.seurakunta@evl.fi

Virkatodistukset ja sukuselvitykset voit tilata Turun alueellisesta keskusrekisteristä:

HUOM!

Koronatiedote (päivitetty 15.2.2022)

Lounais-Suomen aluehallintovirasto ei ole 14.2.2022 asettanut enää kokoontumisrajoituksia Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueille. Yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia voi jatkossa järjestää myös sisätiloissa ilman osallistujamäärärajoitusta.

Tuomiokapituli antaa viranomaisten päätöksen johdosta seuraavat ohjeet hiippakunnan seurakunnille:

• Seurakunnan toiminta voidaan normalisoida
  • Seurakuntien toiminta voi jatkua normaalisti ja kaiken seurakunnan toiminnan voi käynnistää
  • Terveysturvallisuudesta on huolehdittava edelleen
  • Toiminta on järjestettävä niin, että lähikontaktin aiheuttama tartuntariski on mahdollisimman pieni. Maskien käyttöä on edelleen hyvä suositella, käsihygieniasta ja riittävästä väljyydestä on huolehdittava.

Kirkon diakoniatyöntekijät ovat sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia, jotka auttavat monissa kriiseissä.

Apua elämän kriiseihin

Palava kynttilä