SENIORIT

Varttuneelle väelle suunnattuja kerhoja ja kohtaamispaikkoja. Pidämme tärkeänä keskenäistä yhteyttä sekä läsnäoloa. Tule vaihtamaan kuulumisia ja kahvittelemaan seurakunnan alueen muiden asukkaiden kanssa! Kerhoissa yhdessä oloa, hartaus ja kauden aikana pientä vaihtuvaa ohjelmaa. pääpainona on toistemme kohtaaminen ja yhdessäolo. Tervetuloa uudet ja vanhat kävijät. 

 

Seniorityöstä vastaavat työntekijät: Kirkkoherra Antti Kallio (p. 044-0303 049, antti.kallio@evl.fi sekä diakoni Heidi Hyytinen (p. 044-3312 491, heidi.hyytinen@evl.fi).

Kultaisen iän kerho, Mynämäki

Mynämäen seurakuntakodilla parillisilla viikoilla torstaisin, alkaen klo. 12.00 . Mukavaa yhdessäoloa, jumppaa ja yhteislauluja ym. sekä tietenkin juodaan kahvit. Tervetulleita ovat niin uudet kuin kaikki vanhatkin kerholaiset! Ei ala- eikä yläikärajaa!

Ystäväpiiri

Kokoontuu Karjalan seurakuntakodilla kerran kuukaudessa klo 13 alkaen. Katso kokoontumispäivät seurakuntatiedoista tai Vakka-Suomen sanomien yhdistyspalstalta. Paikalliset yhdistykset tarjoavat Ystäväpiirissä kahvit. Ohjelma koostuu mukavasta yhdessäolosta ja osallistavasta ohjelmasta.  Järjestäjinä Karjalan SPR ja seurakunta. Lisätiedot diakoniatyöntekijä Sanna Jalonen 044-330 7055, sanna.jalonen@evl.fi 

 

Tarinatupa, Mietoinen

Mietoisten seurakuntakodilla parittomilla viikoilla torstaisin, alkaen klo. 12.00 . Mukavaa yhdessäoloa, jumppaa ja yhteislauluja ym. sekä tietenkin juodaan kahvit. Tervetulleita ovat niin uudet kuin kaikki vanhatkin kerholaiset! Ei ala- eikä yläikärajaa!

 

Virkistyskerho, Hietamäki

Kaikille avoin virkistyskerho kokoontuu Pyheen Kyläkaupassa  parillisilla viikoilla tiistaisin, alkaen klo. 13.00. Tarjolla on kahvia, mukavaa jutustelua, yhteislauluja ja puuhastelua jumpasta askarteluun.

Senioripysäkki-ryhmä alkaa keväällä 2023
 

Ikääntyminen tuo usein muutoksia elämään. Ne voivat liittyä: eläkkeelle jäämiseen, puolison kuolemaan, yksinäisyyteen, omaan tai läheisen sairastumiseen, ihmissuhteisiin tai yllättävään kriisitilanteeseen. Kun monet huolet painavat mieltä, seurauksena voi olla mielialan laskua, jopa pelkoa selviytymisestä.

Senioripysäkki-ryhmä on HelsinkiMission kehittämä, yli 60-vuotiaille tarkoitettu keskusteluryhmä. Ryhmä on maksuton ja ehdottoman luottamuksellinen. Kokoontumisia on 15 kertaa. Ryhmässä on tarkoituksena jakaa omia ajatuksia ja tunteita, sekä löytää niille uusia merkityksiä ja näkökulmia. Tavoitteena on yksinäisyyden, masennuksen ja ahdistuksen lieveneminen. Mikäli olet kiinnostunut: ilmoittautumiset ja tiedustelut; Heidi Hyytinen, diakoni, Mynämäen seurakunta 044-3312491 tai heidi.hyytinen@evl.fi

 

lähetyspiirissä

Ota yhteyttä

Diakoniatyöntekijä
Keskuskatu 17b
23100 Mynämäki

Taloudellinen avustaminen, mielenterveys- ja päihdetyö, vammaistyö, omaishoitajien tukeminen

Diakoni ja lähetyssihteeri
Keskuskatu 17b
23100 Mynämäki