Seniorit

Työalasta vastaavat työntekijät: srk-pastori Marja-Liisa Nygren (p. 044-0305005, marja-liisa.nygren@evl.fi) sekä diakonissa Sanna Jalonen (p. 044-3307 055, sanna.jalonen@evl.fi) sekä Mietoisten kappelin alueen vastuuhlö, diakoni Heidi Hyytinen (p. 044-331 2491, heidi.hyytinen@evl.fi)

Kultaisen iän kerho, Mynämäki

Mynämäen seurakuntakodilla parillisilla viikoilla torstaisin, alkaen klo. 12.00 . Mukavaa yhdessäoloa, jumppaa ja yhteislauluja ym. sekä tietenkin juodaan kahvit. Tervetulleita ovat niin uudet kuin kaikki vanhatkin kerholaiset! Ei ala- eikä yläikärajaa!

Ystäväpiiri

Kokoontuu Karjalan seurakuntakodilla kerran kuukaudessa klo 13 alkaen. Järjestäjinä Karjalan SPR ja seurakunta.

Kultaisen iän kerho, Mietoinen

Mietoisten seurakuntakodilla parittomilla viikoilla torstaisin, alkaen klo. 12.00 . Mukavaa yhdessäoloa, jumppaa ja yhteislauluja ym. sekä tietenkin juodaan kahvit. Tervetulleita ovat niin uudet kuin kaikki vanhatkin kerholaiset! Ei ala- eikä yläikärajaa!

Virkistyskerho

Kaikille avoin virkistyskerho kokoontuu Pyheen Kyläkaupassa  parillisilla viikoilla tiistaisin, alkaen klo. 13.00. Tarjolla on kahvia, mukavaa jutustelua, yhteislauluja ja puuhastelua jumpasta askarteluun.

lähetyspiirissä

Diakoni ja lähetyssihteeri