Surun kohdatessa

Suru ja kuoleman kohtaaminen tuntuu usein ylivoimaiselta ja raskaalta. Se herättää monia kysymyksiä, joista toivoisi saavansa keskustella yhdessä toisten saman kokeneiden kanssa.

Mynämäen seurakunta tarjoaa läheisensä menettäneille mahdollisuuden kokoontua sururyhmässä keskustelemaan ja läpikäymään menetykseen liittyviä kysymyksiä. Ryhmä on läheisensä menettäneille tarkoitettu tukiryhmä. Siihen osallistuminen ei edellytä kirkkoon kuulumista, eikä seurakunta-aktiivisuutta.

Sururyhmä alkaa syksyisin. Ryhmään ilmoittaudutaan etukäteen.

Uusi sururyhmä aloittaa kokoontumiset Mynämäen seurakuntatalossa keskiviikkona 7.10. klo 17.
Tiedustelut ja ilmoittautumiset: Diakoni Heidi Hyytinen p. 044-3312 491.

Tukea ja apua suruun:

Oletko jäänyt nuorena leskeksi? Voit saada apua ja tukea uuteen elämänvaiheeseen myös Turun Seudun Nuoret Lesket - verkkoyhteisöltä.

Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä järjestää sururyhmiä myös itsemurhan tehneiden läheisille, lapsensa menettäneille sekä erityisesti nuorille suunnattuja ryhmiä. Lisätietoja alkavista ryhmistä saat:

Sielunhoitotyön sihteeri Auli Hynönen-Rinne

p. 02 2617 207 auli.hynonen-rinne@evl.fi