Apua ja tukea elämään

Diakoniatyö on kristilliseen rakkauteen perustuvaa auttamista ja palvelua. Diakoniatyö kuuluu kirkon perustehtäviin. Se perustuu Jeesuksen antamaan käskyyn rakastaa toista ihmistä. Avun tarpeessa oleva lähimmäinen huomioidaan ja autetaan vastuullisesti niin lähellä kuin kaukana.  "Kantakaa toistenne taakkoja, niin te toteutatte Kristuksen lain" (Gal. 6:2).

Elämä tuo eteemme taitekohtia, joissa tarvitsemme toisen ihmisen tukea. Mynämäen seurakunnan diakoniatyöntekijöihin voi ottaa yhteyttä joko soittamalla, varaamalla ajan diakoniatoimistoon tai pyytämällä heitä käymään luonasi. Diakoniatyön palvelut ovat luottamuksellisia, maksuttomia ja tarkoitettu kaikenikäisille.

_____________________________________________________________________________________________________________________________

 

Kirkon valtatakunnallinen Palveleva puhelin päivystää iltaisin klo 18–24 numerossa 0400 221 180. Kirkon keskusteluavun kaikki palvelut löytyvät verkkosivulta: keskusteluapua.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä  

 

 

 

 

 

 

Diakonissa Sanna Jalonen p.  044-330 7055 tai sanna.jalonen@evl.fi  

Diakoni Heidi Hyytinen p. 044-331 2491 tai heidi.hyytinen@evl.fi 

 

Kaikissa tilanteissa voit ottaa yhteyttä pappeihin ja diakoniatyöntekijöihin ja varata ajan henkilökohtaista keskustelua varten.  

Kirkko tarjoaa luottamuksellista keskusteluapua puhelimessa ja verkossa, missä tahansa. Voit ottaa yhteyttä myös omaan seurakuntaasi.

Keskusteluapua eri elämäntilanteisiin