Avoinna ma-ti ja to-pe 9-12

Ilta-aika on mahdollista sopimuksen mukaan.

keskiviikkoisin suljettu

Koronaviruksen vuoksi kaikki seurakunnan säännöllinen toiminta on tauolla. Yli kymmenen hengen kokoontumiset on maassa kielletty. Tämä koskee myös hautajaisia. Seurakunnan työntekijät ovat tavoitettavissa. Kirkkoherranvirastossa ja taloustoimistossa asiointi toistaiseksi vain ajanvarauksella. Suosittelemme asiointia puhelimitse tai sähköpostitse.

- virkatodistukset, sukuselvitykset, väestökirjanpito, hautapaikat ja haudanhoitosopimukset sekä  kaikkien tilojen vuokraus.
- pappien varaukset toimituksiin ja tilaisuuksiin

Mynämäen kirkkoherranvirasto sijaitsee Mynämäen vanhassa pappilassa, kirkon ja seurakuntakodin takana, osoitteessa Keskuskatu 17 B.

Puhelin

toimisto- ja taloussihteeri Tarja Elo, p. 044-030 5008,  tarja.elo@evl.fi

toimisto- ja taloussihteeri Erik Ekholm, p. 044-331 2490, erik.ekholm@evl.fi

Postiosoite
Keskuskatu 17 B, 23100 Mynämäki

Sähköposti
mynamaen.seurakunta@evl.fi

Laskutusosoitteet

Verkkolaskut:

Mynämäen seurakunta on siirtynyt sähköiseen laskujen käsittelyyn. Tavoitteena on,  että laskut tulisivat jatkossa verkkolaskuina.

Tavaran tai palvelun toimittajille laskutustiedot alla:

Verkkolaskuosoite: 003701353561

Operaattori: Basware

Operaattorin tunnus : BAWCFI22

Paperiset laskut:

Mikäli toimittaja ei pysty toimittamaan sähköisiä laskuja, paperiset laskut skannataan sähköiseen muotoon skannauspalvelussa. Laskujen laskutusosoite tulee muuttaa niin, että laskut ohjautuvat osoitteeseen:

Kirkon Palvelukeskus/

Mynämäen seurakunta

++3112++

00026 Basware

Laskutus palkkiona verokortin kanssa:

Mikäli laskutat esim. esiintymisen seurakunnan tilaisuudessa palkkiona verokortin kanssa niin toimita tiedot suoraan taloustoimistoon. Palkkion maksua varten tarvitsemme henkilötiedot, postiosoitteen, tilinumeron sekä verokortin.

Tiedot voi toimittaa sähköpostitse osoitteeseen mynamaen.seurakunta@evl.fi tai postitse osoitteella Mynämäen seurakunta, Keskuskatu 17 B, 23100 Mynämäki.

Voit olla myös suoraan yhteydessä toimisto- ja taloussihteereihin.

Kuvassa arkistokaappi