Avoinna ma-ti ja to-pe 9-12

Ilta-aika on mahdollista sopimuksen mukaan.

keskiviikkoisin suljettu

- virkatodistukset, sukuselvitykset, väestökirjanpito, hautapaikat ja haudanhoitosopimukset sekä  kaikkien tilojen vuokraus.
- pappien varaukset toimituksiin ja tilaisuuksiin

Mynämäen kirkkoherranvirasto sijaitsee Mynämäen vanhassa pappilassa, kirkon ja seurakuntakodin takana, osoitteessa Keskuskatu 17 B.

Puhelin

toimisto- ja taloussihteeri Tarja Elo, p. 044-030 5008,  tarja.elo@evl.fi

toimisto- ja taloussihteeri Erik Ekholm, p. 044-331 2490, erik.ekholm@evl.fi

Postiosoite
PL 92, 23101 Mynämäki

Sähköposti
mynamaen.seurakunta@evl.fi

Laskutusosoitteet

Verkkolaskut:

Mynämäen seurakunta on siirtynyt sähköiseen laskujen käsittelyyn. Tavoitteena on,  että laskut tulisivat jatkossa verkkolaskuina.

Tavaran tai palvelun toimittajille laskutustiedot alla:

Verkkolaskuosoite: 003701353561

Operaattori: Basware

Operaattorin tunnus : BAWCFI22

Paperiset laskut:

Mikäli toimittaja ei pysty toimittamaan sähköisiä laskuja, paperiset laskut skannataan sähköiseen muotoon skannauspalvelussa. Laskujen laskutusosoite tulee muuttaa niin, että laskut ohjautuvat osoitteeseen:

Kirkon Palvelukeskus/

Mynämäen seurakunta

++3112++

00026 Basware

Laskutus palkkiona verokortin kanssa:

Mikäli laskutat esim. esiintymisen seurakunnan tilaisuudessa palkkiona verokortin kanssa niin toimita tiedot suoraan taloustoimistoon. Palkkion maksua varten tarvitsemme henkilötiedot, postiosoitteen, tilinumeron sekä verokortin.

Tiedot voi toimittaa sähköpostitse osoitteeseen mynamaen.seurakunta@evl.fi tai postitse osoitteella Mynämäen seurakunta, PL 92, 23101 Mynämäki.

Voit olla myös suoraan yhteydessä toimisto- ja taloussihteereihin.