NUORET

Tältä sivulta löydät tietoa nuorten toiminnasta. Pyrimme järjestämään mielekästä, kaikille avointa ja kristillistä toimintaa nuorille. Toivomme, että viikkotoimintamme, leirimme, retkemme ja muu toimintamme voisi tarjota eväitä elämään.

Nuorisotyöllä on myös fb-sivu, myös isoskurssilla ja ic-klubilla on omat ryhmät

Nuorisotyönohjaajien yhteystiedot:

Petri Hömppi p. 044 5948 718 tai petri.homppi@evl.fi
Monika Lohtander p. 044-5310 870 tai monikae.lohtander@evl.fi

   

 

Oloillat

Oloilloissa sinulla on mahdollisuus keskusteluun tai vapaaseen oleskeluun ja yhdessäoloon, pelailuun ja musiikinkuunteluun. Illoissa on mukana nuorisotyönohjaaja. Tervetuloa!

Retket ja tapahtumat

Järjestämme retkiä tapahtumiin eri puolille maata. Teemme reissuja festareille (esim. Maata Näkyvissä -festarit), konsertteihin ja nuorten tapahtumiin. Käymme myös laskettelemassa, teemme pyöräretkiä ja lapinvaelluksia. Lisäksi järjestämme isosretkiä ja nuorten- ja varhaisnuorten retkiä sekä leirejä omassa leirikeskuksessa. Seuraa ilmoittelua koulussa, lehdissä ja seukkarin ilmoitustauluilla.

Isoskoulutus

Isoskoulutukseen voi hakeutua rippikoulun jälkeen. Kurssi alkaa syyskuussa ja päättyy seuraavan vuoden toukokuussa. Isoskurssilla käydään läpi isosen (rippikoulun ryhmänjohtaja) tehtävään liittyviä teemoja kuten ryhmän johtaminen, leiritaidot, oma usko, Raamattu, vapaa-ajanohjaus jne. Isoskurssi koostuu koulutusilloista, retkistä ja projekteista.

IC-klubi (wanhat isoset)

Isoskoulutuksen jälkeen vanhat isoset ovat mukana IC-klubissa. Toiminta on pitkälti itse suunniteltua ja toteutettua. Toiminta on osittain myös jatkokoulutusta ja sisältää mm. Nuisku-kurssin.  IC-klubiin pitää ilmoittaa yhteystietonsa, jotta saa tietoa toiminnasta.

 

LIITTEET:

Syysmainos nuorten toiminnasta 2019 

 

 

Kanootti ja meloja nuortenretkellä
Kanootti ja meloja nuortenretkellä