Kuorolaisia urkuparvella helatorstaina

Musiikki

Kirkon jumalanpalveluselämässä ja muussa toiminnassa musiikilla on erityinen asema rukouksen ja Jumalan ylistämisen kielenä. Luterilaisen kirkkomusiikin ydin ovat virret, joita seurakunta laulaa yhteisissä kokoontumisissaan.

Mynämäen seurakunnassa toimii useita kuoroja ja musiikkiryhmiä. Lisäksi järjestetään säännöllisesti erilaisia musiikkitilaisuuksia: konsertteja, laulutilaisuuksia ja muita musiikkihetkiä.

Tervetuloa mukaan Mynämäen seurakunnan musiikkitoimintaan!

Mynämäen seurakunnan kuorot ja musiikkiryhmät

Mynämäen seurakunnassa kokoontuu monenlaisia musiikkiryhmiä.

Yhteistyössä seurakuntamme varhaiskasvatuksen kanssa järjestetään lapsiperheille muskaritoimintaa
viikoittain kokoontuva vauvamuskariryhmä ja neljän kerran virsimuskari.

Eri-ikäisille laulajille on tarjolla kuoroja ja lauluryhmiä:
Lapsikuoro, Nuorisokuoro Duurii!, Mynämäen kirkkokuoro, Mietoisten kirkkokuoro, Sinikan projektikuoro, Virsipiiri, Seniorilaulajat ja Kappelikvartetti sekä satunnaisesti koottavia muita projektilaulu- ja soitinryhmiä

Seurakuntamme musiikkiryhmissä ja kuoroissa saat moninkertaisesti iloisen mielen ja mielekkään harrastuksen. Opit uusia lauluja sekä laulamisen perusteita ja äänenmuodostusta, tutustut uusiin ystäviin, saat nauttia hyvässä seurassa hyvästä musiikista ja musisoimisesta sekä esiintyä upeissa kirkoissamme. Lisäksi osallistut kuoroharrastuksen välityksellä kotiseurakuntasi jumalanpalveluselämään ja toimit vapaaehtoisena tärkeässä palvelutehtävässä.

Tule mukaan musisoimaan!

Lisätietoja Mynämäen seurakunnan musiikkitoiminnasta ja -tilaisuuksista:

Jenni Urponen, kanttori (vapaapäivät: pääsääntöisesti ma ja ti)
p. 044 328 58 17

Anna Korpi, kanttori (vapaapäivät: pääsääntöisesti ma ja ti)