Kuorolaisia urkuparvella helatorstaina

Musiikki

Kirkon jumalanpalveluselämässä ja muussa toiminnassa musiikilla on erityinen asema rukouksen ja Jumalan ylistämisen kielenä. Luterilaisen kirkkomusiikin ydin ovat virret, joita seurakunta laulaa yhteisissä kokoontumisissaan.

Mynämäen seurakunnassa toimii useita kuoroja ja musiikkiryhmiä. Lisäksi järjestetään säännöllisesti erilaisia musiikkitilaisuuksia: konsertteja, laulutilaisuuksia ja muita musiikkihetkiä.

Tervetuloa mukaan Mynämäen seurakunnan musiikkitoimintaan!

Mynämäen seurakunnan kuorot ja musiikkiryhmät

Mynämäen seurakunnassa kokoontuu monenlaisia musiikkiryhmiä.

Yhteistyössä seurakuntamme varhaiskasvatuksen kanssa järjestetään lapsiperheille muskaritoimintaa.
Syksyn 2022 muskareista tarkempaa informaatiota julkaistaan kesän jälkeen.

Eri-ikäisille laulajille on tarjolla kuoroja ja lauluryhmiä: Mynämäen kirkkokuoro, Mietoisten kirkkokuoro, Virsipiiri ja Kappelikvartetti sekä satunnaisesti koottavia muita projektilaulu- ja soitinryhmiä. Mynämäen seurakunnassa aloittaa syksyllä 2022 toimintansa myös Lapsikuoro.

Seurakuntamme musiikkiryhmissä ja kuoroissa saat moninkertaisesti iloisen mielen ja mielekkään harrastuksen. Opit uusia lauluja sekä laulamisen perusteita ja äänenmuodostusta, tutustut uusiin ystäviin, saat nauttia hyvässä seurassa hyvästä musiikista ja musisoimisesta sekä esiintyä upeissa kirkoissamme. Lisäksi osallistut kuoroharrastuksen välityksellä kotiseurakuntasi jumalanpalveluselämään ja toimit vapaaehtoisena tärkeässä palvelutehtävässä.

Tule mukaan musisoimaan!

Lisätietoja Mynämäen seurakunnan musiikkitoiminnasta ja -tilaisuuksista:

Riina Rautakoski, kanttori (vapaapäivät: pääsääntöisesti ma ja ti)
p. 044 328 58 17

Iida-Leena Sorsa, kanttori (vapaapäivät: pääsääntöisesti ma ja ti)

Musiikkitapahtumia kesällä 2022

Virkavapaalla 31.5.2023 asti.