Kuorolaisia urkuparvella helatorstaina

Musiikki

Kirkon jumalanpalveluselämässä ja muussa toiminnassa musiikilla on erityinen asema rukouksen ja Jumalan ylistämisen kielenä. Luterilaisen kirkkomusiikin ydin ovat virret, joita seurakunta laulaa yhteisissä kokoontumisissaan.

Mynämäen seurakunnassa toimii useita kuoroja. Lisäksi järjestetään säännöllisesti erilaisia musiikkitilaisuuksia: konsertteja, laulutilaisuuksia ja muita musiikkihetkiä.

Tervetuloa mukaan Mynämäen seurakunnan musiikkitoimintaan!


Mynämäen seurakunnan kuorot ja bänditoiminta

Eri-ikäisille laulajille on tarjolla kuoroja ja lauluryhmiä: Mynämäen kirkkokuoro, Mietoisten kirkkokuoro, Virsipiiri ja projektiluotoisesti kokoontuva Kappelikvartetti sekä satunnaisesti koottavia muita projektilaulu- ja soitinryhmiä. Mynämäen seurakunnassa aloitti syksyllä 2022 toimintansa myös Mynämäen seurakunnan Lapsikuoro.

Seurakuntamme kuoroissa saat moninkertaisesti iloisen mielen ja mielekkään harrastuksen. Opit uusia lauluja sekä laulamisen perusteita ja äänenmuodostusta, tutustut uusiin ystäviin, saat nauttia hyvässä seurassa hyvästä musiikista ja musisoimisesta sekä esiintyä upeissa kirkoissamme. Lisäksi osallistut kuoroharrastuksen välityksellä kotiseurakuntasi jumalanpalveluselämään ja toimit vapaaehtoisena tärkeässä palvelutehtävässä.

Mynämäen seurakunnassa toimii keväällä 2023 bändi Toivo-Olavi Väliviidan johdolla. Bändi harjoittelee ja esiintyy seurakunnan tiloissa ja tilaisuuksissa soittaen hengellistä musiikkia. 
 
Yhteistyössä seurakuntamme varhaiskasvatuksen kanssa järjestetään lapsiperheille muskaritoimintaa.   Tule mukaan musisoimaan!

 

Lisätietoja Mynämäen seurakunnan musiikkitoiminnasta ja -tilaisuuksista: 

Riina Rautakoski, kanttori (vapaapäivät: pääsääntöisesti ma ja ti)
p. 044 328 58 17

Iida-Leena Sorsa, kanttori (vapaapäivät: pääsääntöisesti ma ja ti)
p. 044 3306 125

 

Kun pihlaja kukkii -konsertti Mietoisten kirkossa 18.5.2023 klo 18

Ota yhteyttä

Kanttori
Virkavapaalla 31.7.2023 asti.
Keskuskatu 17b
23100 Mynämäki