Uutislistaukseen

Mynämäen, Karjalan ja Mietoisten kirkoissa soivat rauhankellot sodan syttymisen vuosipäivänä pe 24.2 klo 12

Soitamme rauhankelloja.jpg

PIISPOJEN VIESTI VENÄJÄN UKRAINAAN HYÖKKÄÄMISEN VUOSIPÄIVÄNÄ

”Venäjän laiton hyökkäys Ukrainassa jatkuu. Kärsimyksen ja uhrattujen ihmishenkien määrä on kestämätön. Ukrainalaiset tarvitsevat kaiken saatavilla olevan avun ja tuen.

Sodan vaikutukset ulottuvat laajalle ja synnyttävät huolta myös täällä Suomessa. Tarvitsemme yhteenkuuluvuutta ja keskinäistä huolenpitoa.

Olemme kutsuneet seurakuntia soittamaan kirkoissa rauhankelloja sodan syttymisen vuosipäivänä 24.2.2023 kello 12.

Seurakunnissa rukoillaan Ukrainan ja ukrainalaisten puolesta vuosipäivää seuraavana sunnuntaina ja edelleen tulevissa jumalanpalveluksissa sekä järjestetään rukoushetkiä ukrainalaisten tueksi.

Olemme myös rohkaisseet seurakuntia järjestämään tukitapahtumia yhdessä muiden tahojen kanssa ja rakentamaan yhteyttä ukrainalaispakolaisiin Suomessa.

Kannustamme kaikkia muistamaan Ukrainaa rukouksissa, lahjoittamaan alueella toimiville avustusjärjestöille ja osoittamaan tukea Suomessa oleville ukrainalaisille."

Mynämäen seurakunnan Mynämäen, Karjalan ja Mietoisten kirkoissa soivat rauhankellot sodan syttymisen vuosipäivänä 24.2 klo 12.

Seurakunta kutsuu mukaan ekumeeniseen rukoushetkeen Ukrainan ja rauhan puolesta. Rukoushetki pidetään Mynämäen kirkossa keskiviikkona 1.3 klo 19.00.

21.2.2023 09.52