Kirkkovaltuuston iltakoulu

Kirkkovaltuuston iltakoulu Mynämäen seurakuntakoti

Kaikille avoin kirkkovaltuuston iltakoulu klo 18. Kahvitarjoilu klo 17.30 alkaen. Mukana kirkkoherraehdokkaat.

Mynämäen seurakunnan kirkkoneuvosto asetti kokouksessaan 4.9.2019 kirkkoherran vaalia valmistelevan työryhmän. Työryhmä kutsuu kirkkoherran virkaa hakeneet yksilöhaastattelun lisäksi kirkkovaltuuston iltakouluun, joka on kaikille avoin. Iltakoulu järjestetään Mynämäen seurakuntakodissa ke 9.10.2019 klo 18 (kahvitarjoilu klo 17.30 alkaen).

Nousiaisten seurakuntakoti (Maskuntie 1, Nousiainen)

Majataloilta Nousiaisten srk-kodissa

Majataloilta Nousiaisten srk-kodissa. Mukana kanttori Jenni Urponen.

Ruokatreffit

Ruokatreffit on Mynämäen seurakunnan järjestämä ruokajakelu jossa yhdistyvät palveluohjaus ja avustustoiminta. Ruokatreffeillä on läsnä työntekijöitä Perusturvakuntayhtymä Akselin sosiaalityöstä sekä Sanna diakoniatyöstä. Työntekijöiden kanssa voi keskustella mieltä painavista asioista sekä saada apua ja ohjausta etuuksista ym. asioista. Ruokatreffeillä jaamme Operaatio Ruokakassilta saamaamme ruokaa.

Jokihelmi

Tuolijumppaa Jokihelmessä

Tuolijumppaa Mariitta Eevan vetämänä.