Kirkkomusiikin päivän kirkkomuskari lapsiperheille

Kirkkomusiikin päivän kirkkomuskari lapsiperheille Mynämäen kirkko

Tule yhdessä lapsesi kanssa kotikirkkoon kirkkomuskarihetkeen laulamaan, liikkumaan ja soittamaan Anna-kanttorin johdolla. Muskarihetken jälkeen on tarjolla muskarimehut ja -kahvit. Ei ennakkoilmoittautumista. Tervetuloa!

Torstaina 19.9. vietetään eri puolilla Suomea kirkkomusiikin päivää. Suomen Kirkkomusiikkiliitto ry. haastaa seurakuntia laulamaan ja soittamaan päivän aikana niin ruokakaupan tuulikaapissa, rautatieasemalla, kirjastossa, iltatorilla, vanhainkodeissa kuin urheilukentälläkin. Myös Mynämäen seurakunta järjestää torstaina 19.9. useita yllätyksellisiäkin musiikkitilaisuuksia ja -hetkiä.

Kirkkomusiikin päivä

Mietoisten kirkko

Juhani "Junnu" Aaltosen konsertti

Juhani "Junnu" Aaltosen perinteinen konsertti.

Kastehelmi

4-5-vuotiaiden päiväkerho

Päiväkerho 4-5-vuotiaille lapsille. Ennakkoon ilmoittautuminen toimintaan.

Kastehelmi

3-vuotiaiden päiväkerho