Kirkkomusiikin päivän kirkkomuskari lapsiperheille

Kirkkomusiikin päivän kirkkomuskari lapsiperheille Mynämäen kirkko

Tule yhdessä lapsesi kanssa kotikirkkoon kirkkomuskarihetkeen laulamaan, liikkumaan ja soittamaan Anna-kanttorin johdolla. Muskarihetken jälkeen on tarjolla muskarimehut ja -kahvit. Ei ennakkoilmoittautumista. Tervetuloa!

Torstaina 19.9. vietetään eri puolilla Suomea kirkkomusiikin päivää. Suomen Kirkkomusiikkiliitto ry. haastaa seurakuntia laulamaan ja soittamaan päivän aikana niin ruokakaupan tuulikaapissa, rautatieasemalla, kirjastossa, iltatorilla, vanhainkodeissa kuin urheilukentälläkin. Myös Mynämäen seurakunta järjestää torstaina 19.9. useita yllätyksellisiäkin musiikkitilaisuuksia ja -hetkiä.

Kirkkomusiikin päivä

Köyhyyden ja syrjäytymisen vastaisen päivän tilaisuus

jossa vietetään myös asunnottomien yötä. Ohjelmassa Pekka Myllymäen puhe, illan musiikista vastaa Tomi Kuusela. Paikalla auttamistyön ammattilaisia. Lapsille ohjelmassa keppihevosia ja kaverikoiria. Tilaisuudessa kahvitarjoilu! Myynnissä makkaraa ja vohveleita (tuotto ruoka-apuun) Ilta päättyy messuun kirkossa. Tilaisuus on kaikille avoin!

Kastehelmi

4-5-vuotiaiden päiväkerho

Päiväkerho 4-5-vuotiaille lapsille. Ennakkoon ilmoittautuminen toimintaan.