Hyvän mielen piiri

Mielenterveyskuntoutujille suunnattu vertaistukiryhmä on tarkoitettu voimavaraksi arkeen. Ryhmässä keskustellaan ja jaetaan luottamuksellisesti arjen iloja ja suruja.
Lämpimästi tervetuloa!

Ryhmässa mukana diakonissa Sanna Jalonen

Seuraavat kokoontumiset Mynämäen seurakuntakodin Pienryhmätilassa maanantaisin parillisilla viikoilla.Välillä teemme myös ryhmäläisten toiveiden mukaisesti pieniä päiväretkiä tai vietämme leiripäivää Kumiruonan leirikeskuksessa.

Kokoontumisisen välillä voit sopia keskusteluajan tai soitella Sannalle 044-330 7055.

Aamuklubi

Tule mukaan omaishoidettaville sekä esimerkiksi muistisairaille suunnattuun Aamuklubiin!

Omaishoitajaryhmä

Omaishoitajaryhmä on avoin vertaistukiryhmä omaishoitajille. Ryhmään osallistuminen ei edellytä omaishoidon tukea. Ryhmässä mukana sosiaaliohjaaja Heli Jalonen ja diakoniatyöntekijä Sanna Jalonen.

virsipiirit: Lizeliuskoti klo 13, Kuivelakoti klo 13.45.

Virren vahvaa voimaa varttuneelle väelle!
Virsipiiri Lizeliuskodissa klo 13.00 ja Kuivelakodissa klo 13.45.
Mynämäen seurakunta aloittaa virsipiirit laitoksissa ikäihmisten iloksi. Vanhustyön projektityöntekijä Marja Laihi kiertää yhdessä vapaaehtoisten virsipiiriläisten kanssa laitoksissa laulamassa vanhusten kanssa virsiä. Onko Sinulla halua tulla viemään virsien ilosanomaa vanhuksille? Voit olla mukana silloin, kun Sinulle sopii. Ilmoittautumista ei tarvita. Mukaan tarvitset vain oman virsikirjan.
Tervetuloa!
Lisätiedot: Marja Laihi, p. 044 3301430 tai marja.laihi@evl.fi