Juhannusjuhla Kumiruonassa

pe 21.6. klo 18.00

Leirikeskus Kumiruona

Tule viettämään juhannusta hyvässä seurassa. Mukana laulaja/lauluntekijä Juhani Tikkanen

Tervetuloa perinteiseen juhannusjuhlaan Kumiruonaan.

Tänä vuonna ohjelmaa on haluttu uudistaa, joten nyt on hyvä hetki lähteä koko perheen voimin juhlistamaan juhannusta. Juhannusjuhlaan voi saapua klo 17 alkaen. Anna-kanttori vetää kaikenikäisten juhhannusmuskarin klo 17:15 (kesto noin 30 min), jonka perään on perinteisempi juhannushartaus, jonka pitää Saara Markkula. Hartauden jälkeen onkin hyvä hetki nauttia kahvitarjoilusta ja vaihtaa kuulumisia toisten kanssa. Tänä vuonna juhannusjuhlaan saapuneiden kesken järjestetään myös arvonta, joka suoritetaan kahvin jälkeen 19:20. Jokainen läsnäolija osallistuu upean juhannuskorin arvontaan ja arvontoja suoritetaan kaksi: lapsille oma, aikuisille oma.

Klo 19:30 ilta huipentuu laulaja/lauluntekijä Juhani Tikkasen konserttiin rannassa (säävaraus). Juhani on niittänyt mainetta kaikenikäisten artistina, jonka musiikki koskettaa niin lapsia, nuoria, aikuisia kuin ikäihmisiäkin. Jos et ole ennen ollut kuuntelemassa Juhani Tikkasta, nyt on erittäin hyvä hetki tulla paikalle.

Tikkasen konsertin aikana/jälkeen on tarjolla makkaraa. Myös (seka)saunat ovat lämpimänä, joten uimaan ja saunaankin pääsee niin halutessaan.

Lämpimästi tervetuloa koko perheen voimin! Tule ja tuo mukanasi myös ystäväsi, naapurisi, tuttavasi... mitä enemmän meitä on paikalla, sitä mukavampi juhla meille tulee!
  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille
  • Musiikki Musiikki
  • Aikuisille Aikuisille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä