Omaishoitajaryhmä

Omaishoitajana voit kaivata monenlaista tukea. Seurakunta ja Perusturvakuntayhtymä Akseli järjestävät omaishoitajille kerran kuukaudessa ryhmätapaamisen. Omaishoitajaryhmässä voit tavata samassa elämäntilanteessa olevia ja keskustella kaikenlaisista asioista sekä jakaa iloja ja suruja. Omaishoitajien ryhmään voit tulla mukaan, vaikka et olisikaan virallisesti omaishoitaja. Tällä tapaamiskerralla ryhmässä vierailevat Perusturvakuntayhtymä Akselin psykiatriset sairaanhoitajat Kirsi ja Anne.

Omaishoitajien ryhmätapaamisissa voit keskustella mieltäsi painavista asioista. Ryhmissä vierailee aina silloin tällöin asiantuntijoita, joilta saat tietoa esimerkiksi erilaisista tuki- ja palvelumuodoista.
Omaishoitajaryhmän ohjaajina toimivat diakoniatyöntekijä Sanna Jalonen ja sosiaaliohjaaja Heli Jalonen.

Raamattupiiri

Raamattupiiri Mynämäen seurakuntakodin pienryhmätilassa.

Jokihelmi

Mietoisten miestenpiiri

Miestenpiiri Jokihelmessä.

Mietoisten seurakuntakoti

Kultaisen iän kerho

Varttuneen väen kerho. Tänään mukana seurakuntapastori Mari Ruuska.