Omaishoitajaryhmä

Omaishoitajana voit kaivata monenlaista tukea. Seurakunta ja Perusturvakuntayhtymä Akseli järjestävät omaishoitajille kerran kuukaudessa ryhmätapaamisen. Omaishoitajaryhmässä voit tavata samassa elämäntilanteessa olevia ja keskustella kaikenlaisista asioista sekä jakaa iloja ja suruja. Omaishoitajien ryhmään voit tulla mukaan, vaikka et olisikaan virallisesti omaishoitaja. Tällä tapaamiskerralla ryhmässä vierailevat Perusturvakuntayhtymä Akselin psykiatriset sairaanhoitajat Kirsi ja Anne.

Omaishoitajien ryhmätapaamisissa voit keskustella mieltäsi painavista asioista. Ryhmissä vierailee aina silloin tällöin asiantuntijoita, joilta saat tietoa esimerkiksi erilaisista tuki- ja palvelumuodoista.
Omaishoitajaryhmän ohjaajina toimivat diakoniatyöntekijä Sanna Jalonen ja sosiaaliohjaaja Heli Jalonen.

Mietoisten seurakuntakoti

Varttuneen väen kohtaamispaikka

Mukavaa yhdessäoloa senioreille.

Karjalan seurakuntakoti

Kesäkerho varttuneelle väelle

Karjalan alueen "kesäkerho" varttuneemmalle väelle. Tule mukaan tapaamaan tuttuja ja vaihtamaan kuulumisia. Mukana kerhossa Anna Korpi, joten lauletaan yhdessä myös kesäisiä lauluja.

Pappilan kesäilta

Kesäjuhla Mynämäen pappilassa. Sään salliessa iltaa vietetään ulkona. Ohjelmassa mm. kahvitarjoilu, arpajaiset ja yhteislaulua Penan Poikien kanssa. Tervetuloa mukaan!