Porkkanamarkkinat

Turun Tuomiokirkkotori

Porkkanamarkkinat Turun Tuomiokirkkotorilla (Tuomiokirkonkatu 1, Turku) lauantaina 16.9.2017 klo 11-14

Perinteiset markkinat ilahduttavat sekä lapsia että aikuisia jo 26. kerran. Myynnissä lähiseurakuntien ahkerien käsien tuotteita: hilloja, leivonnaisia, syksyn satoa, koruja ja käsitöitä. Torilla on myös kahvila, makkkaraa ja muita herkkuja. Lapsille omaa ohjelmaa mm. ongintaa ja nukketeateri Kas kummaa.

Tuotto Suomen Lähetysseuran hyväksi.

Pappilan kesäilta

Kesäjuhla Mynämäen pappilassa. Sään salliessa iltaa vietetään ulkona. Ohjelmassa mm. kahvitarjoilu, arpajaiset ja yhteislaulua Penan Poikien kanssa. Tervetuloa mukaan!

Laurin markkinat

Mynämäen seurakunta mukana Laurin markkinoilla. Myynnissä lähetystyön hyväksi mm. karjalanpiirakoita, käsitöitä, yms. sekä mahdollisuus pyörittää Onnenpyörää!