Hyvän mielen piiri

Mielenterveyskuntoutujille suunnattu vertaistukiryhmä on tarkoitettu voimavaraksi arkeen. Ryhmässä keskustellaan ja jaetaan luottamuksellisesti arjen iloja ja suruja.
Lämpimästi tervetuloa!

Ryhmässa mukana diakonissa Sanna Jalonen

Seuraavat kokoontumiset Mynämäen seurakuntakodin Pienryhmätilassa maanantaisin parillisilla viikoilla.Välillä teemme myös ryhmäläisten toiveiden mukaisesti pieniä päiväretkiä tai vietämme leiripäivää Kumiruonan leirikeskuksessa.

Kokoontumisisen välillä voit sopia keskusteluajan tai soitella Sannalle 044-330 7055.

Karjalan seurakuntakoti

Kesäkerho varttuneelle väelle

Karjalan alueen "kesäkerho" varttuneemmalle väelle. Tule mukaan tapaamaan tuttuja ja vaihtamaan kuulumisia. Mukana kerhossa Anna Korpi, joten lauletaan yhdessä myös kesäisiä lauluja.

Pappilan kesäilta

Kesäjuhla Mynämäen pappilassa. Sään salliessa iltaa vietetään ulkona. Ohjelmassa mm. kahvitarjoilu, arpajaiset ja yhteislaulua Penan Poikien kanssa. Tervetuloa mukaan!

Pyheen kyläkauppa

Virkistyskerho