Omaishoitajien retki Mannerlahteen

Mannerlahden leirikeskus

TERVETULOA MUKAAN VIRKISTYMÄÄN!

Ohjelmassa uusia tuttavuuksia, lämminhenkistä yhdessäoloa sisällä ja ulkona, musiikkiesitys, hiljentymistä höystettynä hyvällä ruoalla ja kahvilla.
Bussi lähtee Mynämäen seurakuntakodin pihalta klo 10.00 ja paluumatkalle Askaisista lähdetään noin klo 14.30
Ilmoittautumiset viimeistään 26.4. Sannalle 044-330 7055. Ilmoitathan samalla, jos tarvitset erikoisruokavalion.

TERVETULOA MUKAAN VIRKISTYMÄÄN!

Mietoisten seurakuntakoti

Varttuneen väen kohtaamispaikka

Mukavaa yhdessäoloa senioreille.

Karjalan seurakuntakoti

Kesäkerho varttuneelle väelle

Karjalan alueen "kesäkerho" varttuneemmalle väelle. Tule mukaan tapaamaan tuttuja ja vaihtamaan kuulumisia. Mukana kerhossa Anna Korpi, joten lauletaan yhdessä myös kesäisiä lauluja.

Pappilan kesäilta

Kesäjuhla Mynämäen pappilassa. Sään salliessa iltaa vietetään ulkona. Ohjelmassa mm. kahvitarjoilu, arpajaiset ja yhteislaulua Penan Poikien kanssa. Tervetuloa mukaan!