Perhekerhot

Perhekerhot ovat osa perheiden parissa tehtävää kristillistä kasvatustoimintaa.

Niiden ensisijaisena tavoitteena on tarjota erilaisille perheille virkistymismahdollisuuksia erilaisten toimintojen kautta, sekä tarjota sosiaalisia verkostoja ja vertaistukea. Perhekerhot tukevat lapsen ja vanhemman välistä vuorovaikutussuhdetta erilaisten toimintamenetelmien kautta. Toimintaan osallistuminen ei vaadi ennakkoon ilmoittautumista. Kerhot ovat maksuttomia ja sisältävät pientä tarjoilua ja mahdolliset toimintarvikkeet.

Avoin päiväkerho:   Kastehelmessä: perjantaisin kello 9-11.30

Karjalan seurakuntakodilla: perjantaisin kello 9-11.30

"Perhekerho jossa ohjattuja toimintatuokioita ja yhdessäoloa"

Helmikset:     Kastehelmessä: maanantaisin kello 13-16.00

"Ohjelmassa mm. yhdessäoloa, kädentaitoja ja pientä välipalaa. Välillä musisoimme Kanttori Anna Korven johdolla. Koululaiset voivat osallistua Helmikseen myös ilman omaa vanhempaa."

Vauvakerho:    Kastehelmessä: tiistaisin kello 13-15.00

"Toiminta soveltuu erityisesti vauvaikäisille ja pienille taaperoille. Ohjelmassa on mm. sylittelylauluja ja lorutuksia, vauvahierontaa sekä leppoisaa yhdessäoloa pienen tarjoilun kera."

Iltaperhekahvila:    Jokihelmessä Mietoisissa: torstaisin kello 17-19

"Koko perheen kohtaamispaikka yhdessäolon ja kädentaitojen äärellä"

Karjalan Toiminta Tiistait:  Karjalan seurakuntakodilla joka toinen tiistai kello 17-19 seuraavasti:

Perheille suunnatut iltaperhekahvilat:

27.2. Vaihtokirppis (voit tuoda mukanasi tarpeetonta tavaraa tai vain tekemääm löytöjä.)

27.3. Pääsiäisaskarteluja

24.4. Pizzailta