Kirkkovaltuuston iltakoulu

Kirkkovaltuuston iltakoulu Mynämäen seurakuntakoti

Kaikille avoin kirkkovaltuuston iltakoulu klo 18. Kahvitarjoilu klo 17.30 alkaen. Mukana kirkkoherraehdokkaat.

Mynämäen seurakunnan kirkkoneuvosto asetti kokouksessaan 4.9.2019 kirkkoherran vaalia valmistelevan työryhmän. Työryhmä kutsuu kirkkoherran virkaa hakeneet yksilöhaastattelun lisäksi kirkkovaltuuston iltakouluun, joka on kaikille avoin. Iltakoulu järjestetään Mynämäen seurakuntakodissa ke 9.10.2019 klo 18 (kahvitarjoilu klo 17.30 alkaen).

Karjalan kirkko

Kauneimmat joululaulut

Toisen adventtisunnuntain Kauneimmat joululaulut Karjalan kirkossa

Diakonian aamupuuro / Kelan palveluohjaus

Kanttorilan keittiöstä tarjotaan maittava aamupala. Tule syömään puuroa, leipää, hedelmiä, kahvia ja teetä. Aamupalan jälkeen mahdollisuus saada mukaan ruoka-apua ( n. 10.30 alkaen). Kelan työntekijä paikalla aamupalalla. Voit saada palveluohjausta ilman erillistä ajanvarausta!

Pyheen kyläkauppa, Hietamäki

Virkistyskerho

Virkistäytymiskerho kaikenikäisille varttuneille. Leppoisaa yhdessäoloa ja -keskustelua kahvihetken ääressä.