Mynämäen kirkkokuoro

Mynämäen kirkkokuorolla on takanaan yli kolmekymmentä aktiivista vuotta kanttori Sinikka Rikkilän johdolla – lukuisia messuja, konsertteja ja jopa kolme äänitettä. Sinikan jäätyä syksyllä 2018 eläkkeelle saimme kuoromme taiteelliseksi johtajaksi seurakuntamme kanttorin Jenni Urposen.

Kirkkokuoromme harjoittelee torstaisin klo 18–20 Mynämäen seurakuntakodissa. Vanhat ja uudet kuorolaiset ovat lämpimästi tervetulleita mukaan kuoromme riveihin!

Toimintamme tavoitteena on laulaa kotiseurakuntamme jumalanpalveluksissa sekä muissa musiikkitilaisuuksissa. Esimerkiksi syksyn 2019 kohokohta oli ensimmäinen adventtisunnuntai, jolloin onnittelemme 150-vuotiasta Karjalan kirkkoa esittämällä yhdessä Mietoisten ja Nousiaisten kirkkokuorojen kanssa Karjalan kirkossa Armas Maasalon Adventtivesperin. Myös Kirkkomusiikin päivänä 19.9.19 yllätimme ja ilahdutimme mynämäkeläisiä laulullamme.

Lisätietoja:
kanttori Jenni Urponen, p. 044 328 5817