Hyvän mielen piiri

Mielenterveyskuntoutujille suunnattu vertaistukiryhmä on tarkoitettu voimavaraksi arkeen. Ryhmässä keskustellaan ja jaetaan luottamuksellisesti arjen iloja ja suruja.
Lämpimästi tervetuloa!

Ryhmässa mukana diakonissa Sanna Jalonen

Seuraavat kokoontumiset Mynämäen seurakuntakodin Pienryhmätilassa maanantaisin parillisilla viikoilla.Välillä teemme myös ryhmäläisten toiveiden mukaisesti pieniä päiväretkiä tai vietämme leiripäivää Kumiruonan leirikeskuksessa.

Kokoontumisisen välillä voit sopia keskusteluajan tai soitella Sannalle 044-330 7055.

Ruokatreffit

Ruokatreffit on Mynämäen seurakunnan järjestämä ruokajakelu jossa yhdistyvät palveluohjaus ja avustustoiminta. Ruokatreffeillä on läsnä työntekijöitä Perusturvakuntayhtymä Akselin sosiaalityöstä ja Kelasta sekä Sanna diakoniatyöstä. Työntekijöiden kanssa voi keskustella mieltä painavista asioista sekä saada apua ja ohjausta etuuksista ym. asioista. Ruokatreffeillä jaamme Operaatio Ruokakassilta saamaamme ruokaa.

Ruokatreffit

Kirkkomusiikin päivän karaoke-iltapäivä ja -kahvila diakoniatyön hyväksi: Virsiä ja hengellistä musiikkia! Karaoke-isäntänä on Heikki Sikilä.