Nuorisokuoro Duurii!

Tule mukaan lauleskelemaan rennosti, pelailemaan ja kilpailemaan musiikillisten tehtävien parissa sekä viettämään yhdessä aikaa samanhenkisten nuorten kanssa.

Seurakunnan nuorten kuoro Duurii! on 5–9-luokkalaisille nuorille suunnattu lauluryhmä, joka kokoontuu maanantaisin kello 17–18 (26.8.19 alkaen) Mynämäen seurakuntakodilla Viljami Sainion johdolla.

Laulamme nk. Punaisen laulukirjan nuorten hengellisiä lauluja, mutta ohjelmistomme laajenee välillä kuorolaisten toiveiden mukaisesti myös popista rockiin ja joululauluista iskelmään.

Vaikka pääpainonamme on laulaminen olemme ryhmäläisten toiveiden mukaisesti ehtineet vuosien varrella kokeilla monenmoista: Olemme säveltäneet ja sanoittaneet omaa musiikkia, juhlistaneet kotimaista musiikkia satavuotispotpurilla, soittaneet romu- ja kehosoittimia, harjoitelleet bändisoittimien ja nuottimerkintöjen perusteita, esiintyneet omassa joulukonsertissa sekä lukuisissa yhdistysten ja seurakuntien tapahtumissa, vierailleet levytysstudiolla, laulaneet karaokea, käyneet konserteissa sekä katsoneet musikaalielokuvia. Siten Nuorisokuoro Duurii! -ryhmä onkin oiva tapa päästä laulamisen ohella toteuttamaan omia musiikillisia haaveita!

Nuorisokuoro Duurii! -toimintaan sallistuminen on helppoa, maksutonta ja aivan taatusti hauskaa, eikä aiempaa laulukokemusta tai -taitoa vaadita.

Lähde rohkeasti mukaan!

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: