Mynämäen kirkko

Pyhäinpäiväviikon virsitoivelauluilta
Mikä on rakkain pyhäinpäivävirtesi? Mikä virsi laulettiin rakkaan läheisesi hautajaisissa? Toivo virttä ja kerro meille, miksi juuri kyseinen virsi on sinulle rakas. Lähetä toiveesi Riina kanttorille viikkoa aiemmin, eli 27.10. mennessä osoitteeseen riina.rautakoski@evl.fi. Laulamme toivevirsiä Mynämäen kirkossa muun rauhoittavan pyhäinpäivämusiikin ohella torstaina 3.11. kello 18.00. Tule mukaan laulamaan ja muistelemaan läheisiäsi elämän varrelta pyhäinpäivän lähestyessä.

• Musiikki Musiikki