Junnu Aaltosen konsertti

Junnu Aaltonen konsertoi Mietoisten kirkossa pe 23.9. klo 18.

Mietoisten kirkko

Junnu Aaltosen konsertti

Juhani "Junnu" Aaltonen on suomalaisen jazzin elävä legenda ja grand-old-man. Hänen taituroinnistaan pääsee jälleen nauttimaan Mietoisten kirkossa perjantaina 23.9 klo 18 alkavassa konsertissa.
Junnulla on takana poikkeuksellisen pitkä ja hieno ura. 86-vuotias saksofonisti-huilisti on tehnyt uraa jo 50-luvun lopulta alkaen. Mietoisissa Junnun soitosta on päässyt nauttimaan harvinaisen pitkäjaksoisesti ja säännöllisesti. Syyskuun konsertti on järjestyksessään jo 15. vuosi peräkkäin, edes Junnun sairastama vakava korona ei pystynyt hienoa putkea katkaisemaan. Missään muualla Suomessa tai maailmalla ei ole päässyt nauttimaan maestron musiikista näin säännöllisesti. Mies on tykästynyt Mietoisten kirkon akustiikkaan ja tunnelmaan. Mietoisissa hänellä on myös paljon ystäviä. Luvassa on jälleen upea kattaus gospelia ja jazzia huilulla soitettuna. Konsertissa mukana myös Junnun vaimo Riitta Aaltonen.
Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelma maksaa 10 €. Konsertin järjestävät Mietoisten kappeliseurakunta ja Haraisten Koti. Kirkossa on mahdollisuus ostaa myös Junnun levyjä ja hänen kirjaansa.
Mietoisten kirkon osoite on Kirkkotie 104, 23120 Mietoinen (Mynämäki)

• Musiikki Musiikki

Mietoisten kappeliseurakunta