Diakonian aamupuuro / Kelan palveluohjaus

Kanttorilan keittiöstä tarjotaan maittava aamupala. Tule syömään puuroa, leipää, hedelmiä, kahvia ja teetä. Aamupalan jälkeen mahdollisuus saada mukaan ruoka-apua ( n. 10.30 alkaen). Kelan työntekijä paikalla aamupalalla. Voit saada palveluohjausta ilman erillistä ajanvarausta!

Aamupalan vapaaehtoinen maksu on aikuisilta 1 €, lapset ilmaiseksi.Rahan voi tiputtaa säästöpossuun. Saadulla rahalla hankitaan ylimääräistä tarjottavaa seuraavaan aamupalaan.

Diakonian aamupuuro / Kelan palveluohjaus

Jokihelmi

Tuolijumppaa Jokihelmessä

Tuolijumppaa Marittan vetämänä. Tervetuloa!

Mietoisten kirkko

Rukousta kirkossa.