Diakonian aamupuuro / Kelan palveluohjaus

Kanttorilan keittiöstä tarjotaan maittava aamupala. Tule syömään puuroa, leipää, hedelmiä, kahvia ja teetä. Aamupalan jälkeen mahdollisuus saada mukaan ruoka-apua ( n. 10.30 alkaen). Kelan työntekijä paikalla aamupalalla. Voit saada palveluohjausta ilman erillistä ajanvarausta!

Aamupalan vapaaehtoinen maksu on aikuisilta 1 €, lapset ilmaiseksi.Rahan voi tiputtaa säästöpossuun. Saadulla rahalla hankitaan ylimääräistä tarjottavaa seuraavaan aamupalaan.

Aamuklubi

Perusturvakuntayhtymä Akselin ennaltaehkäisevän vanhustyön ja Mynämäen seurakunnan diakoniatyön Aamuklubi kutsuu virkistäytymään. Aamuklubi on suunnattu omaishoidettaville, muistisairaille sekä esim. yksinäisille. Toiminnan tarkoitus on antaa osallistujalle hieman omaa aikaa ja vaihtelua arkeen. Mukaan voi tulla myös pitkin syksyä. Ilmoittautumiset ja lisätiedot puhelimitse: Suvi 044-4357876 tai Sanna 044-3307055.

Kultaisen iän kerho

Kultaisen iän kerho. Virsipiiri mukana.

Ruokatreffit

Ruokatreffit on Mynämäen seurakunnan järjestämä ruokajakelu jossa yhdistyvät palveluohjaus ja avustustoiminta. Ruokatreffeillä on läsnä työntekijöitä Perusturvakuntayhtymä Akselin sosiaalityöstä sekä Sanna diakoniatyöstä. Työntekijöiden kanssa voi keskustella mieltä painavista asioista sekä saada apua ja ohjausta etuuksista ym. asioista. Ruokatreffeillä jaamme Operaatio Ruokakassilta saamaamme ruokaa.