Soitto- ja laulutreenit illan vakkamessuun

Mietoisten kirkko

Haluaisitko päästä soittamaan ja/tai laulamaan yhdessä toisten kanssa? Tule mukaan parin tunnin treeneihin, joka huipentuu vakkamessuun klo 17!

Osaatko soittaa jotain soitinta? Tai tykkäätkö laulaa? Tule ja tuo omat lahjasi käyttöön sunnuntaina 27.9. klo 14:30 alkavissa soitto- ja laulutreeneissä. Tarkoituksena on pitää tiivis kahden tunnin harjoittelu, jossa käydään läpi klo 17 alkavan vakkamessun kappaleet. Kanttori on kappaleet valinnut etukäteen, eli tarkoitus on keskittyä niiden harjoitteluun!

Jos sinulta löytyy oma soitin, ota se mukaan. Sekä laulajat että soittajat otetaan lämpimästi vastaan ja iällä ei ole mitään merkitystä. Tulkaa vaikka koko perhee lapsista isovanhempiin.

Harjoituksiin on etukäteisilmoittautuminen pe 25.9. klo 15 mennessä kanttori Anna Korvelle, anna.korpi@evl.fi / 044 330 6125

Mietoisten kappeliseurakunta