Aamuklubi

Perusturvakuntayhtymä Akselin ennaltaehkäisevän vanhustyön ja Mynämäen seurakunnan diakoniatyön Aamuklubi kutsuu virkistäytymään. Aamuklubi on suunnattu omaishoidettaville, muistisairaille sekä esim. yksinäisille. Toiminnan tarkoitus on antaa osallistujalle hieman omaa aikaa ja vaihtelua arkeen. Mukaan voi tulla myös pitkin syksyä. Ilmoittautumiset ja lisätiedot puhelimitse: Suvi 044-4357876 tai Sanna 044-3307055.

Luvassa vaihtelevaa ohjelmaa, fysioterapeutin jumppa sekä kahvit. Tervetuloa!

Miestenpiiri

Toivonpaja

Talkoilua ja erilaisia kädentaitojen tekemistä lähetystyön hyväksi Leena Gustafssonin opastuksella. Mukavaa jutustelua kahvitarjoilun ohessa. Tervetuloa mukaan. Huom! paikka.

Vallaistentie 201, Mynämäki

Sley Mynämäen ja Karjalan osastojen yhteinen hartaushetki ja vuosikokous

Sley Mynämäen ja Karjalan osastojen yhteinen hartaushetki ja vuosikokous Kirsti ja Mauno Suvannolla, Vallaistentie 201. Mukana Ari Norro.