Ruokatreffit 1 v juhla + ruokajakelu

Ruokatreffit on Mynämäen seurakunnan järjestämä ruokajakelu jossa yhdistyvät palveluohjaus ja avustustoiminta. Ruokatreffeillä on läsnä työntekijöitä Perusturvakuntayhtymä Akselin sosiaalityöstä sekä Sanna diakoniatyöstä. Työntekijöiden kanssa voi keskustella mieltä painavista asioista sekä saada apua ja ohjausta etuuksista ym. asioista. Ruokatreffeillä jaamme Operaatio Ruokakassilta saamaamme ruokaa.

Tervetuloa Ruokatreffeille! Kahvitarjoilu alkaa klo 14.30. Ruokajakelu alkaa n. klo 15.00.

Mikäli haluat muistutusviestin ruokatreffeistä, ilmoittaudu viestiketjuun lisäämällä nimesi ja numerosi ruokatreffien viestilistaan ruokajaossa. Viesti lähetetään ryhmäviestinä niille jotka ovat ilmoittaneet haluavansa mukaan tekstiviestiketjuun. Viestiketjulla lähetetään tieto myös. jos jaamme varsinaisten jakelupäivien ulkopuolella ruokaa.

Miestenpiiri

Karjalan seurakuntakoti

Lähetys-Bingo

Mukavaa yhdessäoloa bingon merkeissä. Pääpalkintona lahjakortti. Tilaisuuden päätteeksi juodaan kahvit ja saadaan kuulumisia lähetystyöstä. Tervetuloa joukolla mukaan.

Mynämäen kirkko

Riparin ehtoollishartaus