Ruokatreffit 1 v juhla + ruokajakelu

ti 11.2. kello 13.00 - ti 11.2. kello 16.00

Vietämme Ruokatreffien 1-vuotissyntymäpäivää. Tilaisuus alkaa viikkomessulla klo 13.00 Mynämäen kirkossa. Tämän jälkeen n. klo 13.45 alkaen keittolounas ja synttärikakkutarjoilu seurakuntakodissa. Messu ja ruokailu ovat kaikille avoimia.
15.00 alkaa ruokajakelu Kanttorilassa ruoka-apua tarvitsevilla.

Ruokatreffit on Mynämäen seurakunnan järjestämä ruokajakelu jossa yhdistyvät palveluohjaus ja avustustoiminta. Ruokatreffeillä on läsnä työntekijöitä Perusturvakuntayhtymä Akselin sosiaalityöstä sekä Sanna diakoniatyöstä. Työntekijöiden kanssa voi keskustella mieltä painavista asioista sekä saada apua ja ohjausta etuuksista ym. asioista. Ruokatreffeillä jaamme Operaatio Ruokakassilta saamaamme ruokaa.

Tervetuloa Ruokatreffeille!
Mikäli haluat muistutusviestin ruokatreffeistä, ilmoittaudu viestiketjuun lisäämällä nimesi ja numerosi ruokatreffien viestilistaan ruokajaossa. Viesti lähetetään ryhmäviestinä niille jotka ovat ilmoittaneet haluavansa mukaan tekstiviestiketjuun. Viestiketjulla lähetetään tieto myös. jos jaamme varsinaisten jakelupäivien ulkopuolella ruokaa.