Kauneimmat joululaulut

Kauneimmat joululaulut Mynämäen kirkko

Kolmannen adventtisunnuntain Kauneimmat joululaulut Mynämäen Pyhän Laurin kirkossa

Mukana laulamassa Mynämäen kirkkokuoro, Kimmo Gröhn (sax, huilu, kitara), Jenni Urponen (urut, piano). Tervetuloa laulamaan kauneimpia joululauluja Mynämäen Pyhän Laurin kirkkoon!

Kauneimmat joululaulut

Aamuklubi

Perusturvakuntayhtymä Akselin ennaltaehkäisevän vanhustyön ja Mynämäen seurakunnan diakoniatyön Aamuklubi kutsuu virkistäytymään. Aamuklubi on suunnattu omaishoidettaville, muistisairaille sekä esim. yksinäisille. Toiminnan tarkoitus on antaa osallistujalle hieman omaa aikaa ja vaihtelua arkeen. Mukaan voi tulla myös pitkin syksyä. Ilmoittautumiset ja lisätiedot puhelimitse: Suvi 044-4357876 tai Sanna 044-3307055.

Kultaisen iän kerho

Tervetuloa kaikenikäisten varttuneiden kerhoon. Ohjelmassa Viljami Sainion Kahvikonsertti. Mukavaa yhdessäoloa ja seurustelua kauniin musiikin merkeissä.

torstain kerho alakouluikäisille

Torstain kerho Mynämäen seurakuntakodin nuorisotiloissa, os. Keskuskatu 17 B alakouluikäisille torstaisin klo:14-16.