Lauluja Suomelle -konsertti: Kappelikvartetti ja muita esiintyjiä

to 5.12. kello 18.00

Lauluja Suomelle -konsertti: Kappelikvartetti ja muita esiintyjiä Mietoisten kirkko

Lauluja Suomelle -konsertti: Kappelikvartetti ja muita esiintyjiä.
Itsenäisyyspäivän aattona lohduttavia sekä Jumalan uskollisuutta ylistäviä ja kiittäviä lauluja.

Konsertin musiikki ja runot kutsuvat levähtämään hetkeksi Mietoisten kirkkoon.
Itsenäisyyspäivän aattona teema ei ole jouluinen vaan musiikissa ja runoissa välittyy kiitollisuus ja lohdullisuus. Kappelikvartetin kokoamassa ja toteuttamassa ohjelmassa musiikissa mukana myös kirkasääninen Aava Peltola (9v), Heikkilä Houseband, Heljä Virtanen kanteleensa kera ja Anna Korpi. Konsertissa runoja esittää Markku Marttila.
Vahvistetussa Kappelikvartetissa laulavat Anna-Liisa Hyrsky-Heikkilä, Katri Koukonen, Soile Kunnari, Rauno Teitti ja Antti Mäkitalo.
Vapaa pääsy. Kaikki tervetulleita!

Mietoisten kappeliseurakunta

Koivulehdon palvelukoti

Virsipiiri, Koivulehto klo 13.

Virsipiiri Koivulehdon palvelukodissa.

Mynämäen kirkko

Lasten kauneimmat joululaulut

Aamuklubi

Perusturvakuntayhtymä Akselin ennaltaehkäisevän vanhustyön ja Mynämäen seurakunnan diakoniatyön Aamuklubi kutsuu virkistäytymään. Aamuklubi on suunnattu omaishoidettaville, muistisairaille sekä esim. yksinäisille. Toiminnan tarkoitus on antaa osallistujalle hieman omaa aikaa ja vaihtelua arkeen. Mukaan voi tulla myös pitkin syksyä. Ilmoittautumiset ja lisätiedot puhelimitse: Suvi 044-4357876 tai Sanna 044-3307055.