Lauluja Suomelle -konsertti: Kappelikvartetti ja muita esiintyjiä

to 5.12. kello 18.00

Lauluja Suomelle -konsertti: Kappelikvartetti ja muita esiintyjiä Mietoisten kirkko

Lauluja Suomelle -konsertti: Kappelikvartetti ja muita esiintyjiä.
Itsenäisyyspäivän aattona lohduttavia sekä Jumalan uskollisuutta ylistäviä ja kiittäviä lauluja.

Konsertin musiikki ja runot kutsuvat levähtämään hetkeksi Mietoisten kirkkoon.
Itsenäisyyspäivän aattona teema ei ole jouluinen vaan musiikissa ja runoissa välittyy kiitollisuus ja lohdullisuus. Kappelikvartetin kokoamassa ja toteuttamassa ohjelmassa musiikissa mukana myös kirkasääninen Aava Peltola (9v), Heikkilä Houseband, Heljä Virtanen kanteleensa kera ja Anna Korpi. Konsertissa runoja esittää Markku Marttila.
Vahvistetussa Kappelikvartetissa laulavat Anna-Liisa Hyrsky-Heikkilä, Katri Koukonen, Soile Kunnari, Rauno Teitti ja Antti Mäkitalo.
Vapaa pääsy. Kaikki tervetulleita!

Mietoisten kappeliseurakunta

Diakonian aamupuuro / Kelan palveluohjaus

Kanttorilan keittiöstä tarjotaan maittava aamupala. Tule syömään puuroa, leipää, hedelmiä, kahvia ja teetä. Aamupalan jälkeen mahdollisuus saada mukaan ruoka-apua ( n. 10.30 alkaen). Kelan työntekijä paikalla aamupalalla. Voit saada palveluohjausta ilman erillistä ajanvarausta!

Akunkuja 1, Mynämäki

Kotilähetysilta

Kaitaset toivottavat tervetulleeksi lähetysiltaan kotiinsa (Akunkuja 1, Mynämäki). Illassa mukana toiminnanjohtaja Hannu Sorsamo Wycliffe Raamatunkääntäjät yhdistyksestä.

Mietoisten kirkko

Rukousta kirkossa.