Ruokatreffit

Ruokatreffit on Mynämäen seurakunnan järjestämä ruokajakelu jossa yhdistyvät palveluohjaus ja avustustoiminta. Ruokatreffeillä on läsnä työntekijöitä Perusturvakuntayhtymä Akselin sosiaalityöstä sekä Sanna diakoniatyöstä. Työntekijöiden kanssa voi keskustella mieltä painavista asioista sekä saada apua ja ohjausta etuuksista ym. asioista. Ruokatreffeillä jaamme Operaatio Ruokakassilta saamaamme ruokaa.

Tervetuloa Ruokatreffeille! Kahvitarjoilu alkaa klo 14.30. Ruokajakelu alkaa n. klo 15.00.

Mikäli haluat muistutusviestin ruokatreffeistä, ilmoittaudu viestiketjuun lisäämällä nimesi ja numerosi ruokatreffien viestilistaan ruokajaossa. Viesti lähetetään ryhmäviestinä niille jotka ovat ilmoittaneet haluavansa mukaan tekstiviestiketjuun. Viestiketjulla lähetetään tieto myös. jos jaamme varsinaisten jakelupäivien ulkopuolella ruokaa.

Jokihelmi

Toivon ilta

Toivon ilta Jokihelmessä. Puhujavieraana Ari Kuusela Rauman Lapista.

Saareke (Keskuskatu 20, Mynämäki)

Vohvelikahvila Poffe Saarekkeessa

Vohvelikahvila Poffe Saarekkeessa (os. Keskuskatu 20) sunnuntaina 24.11.2019 klo 15-18.30 Tuotto lahjoitetaan Mynämäen seurakunnan diakoniatyölle.

Mynämäen kirkko

Joululauluja joulun odotukseen

Joulukadun avajaisten yhteydessä oleva yhteislauluhetki.