Armas Maasalon Adventtivesper: Mietoisten, Mynämäen ja Nousiaisten kirkkokuorot

su 1.12. kello 18.00

Armas Maasalon Adventtivesper: Mietoisten, Mynämäen ja Nousiaisten kirkkokuorot Karjalan kirkko

Armas Maasalon Adventtivesper: Mietoisten, Mynämäen ja Nousiaisten kirkkokuorot. Jouko Kotisalo (liturgi), Anna Korpi, Hannu Hiltula ja Jenni Urponen

Mietoisten, Mynämäen ja Nousiaisten kirkkokuorot kanttoreidensa johdolla esittävät 150-vuotiaan Karjalan kirkon juhlavuoden merkeissä Armas Maasalon Adventtivesperin. Pipari- ja glögitarjoilu, Karjalan ja Laajoen martat.

Koivulehdon palvelukoti

Virsipiiri, Koivulehto klo 13.

Virsipiiri Koivulehdon palvelukodissa.

Mynämäen kirkko

Lasten kauneimmat joululaulut

Aamuklubi

Perusturvakuntayhtymä Akselin ennaltaehkäisevän vanhustyön ja Mynämäen seurakunnan diakoniatyön Aamuklubi kutsuu virkistäytymään. Aamuklubi on suunnattu omaishoidettaville, muistisairaille sekä esim. yksinäisille. Toiminnan tarkoitus on antaa osallistujalle hieman omaa aikaa ja vaihtelua arkeen. Mukaan voi tulla myös pitkin syksyä. Ilmoittautumiset ja lisätiedot puhelimitse: Suvi 044-4357876 tai Sanna 044-3307055.