Veni, veni, Immanuel -konsertti: Nuottineloset

Veni, veni, Immanuel -konsertti: Nuottineloset Karjalan kirkko

Veni, veni, Immanuel -konsertti: Nuottineloset, tanssijat, Aino Koivisto (viulu) ja Mia Heinonen (piano)

Veni, veni, Immanuel -konsertissa esiintyy Nuottineloset-lauluryhmä yhdessä tanssijoiden sekä viulisti Aino Koiviston ja pianisti Mia Heinosen kanssa. Karjalan 150-vuotiasta kirkkoa juhlistavassa adventtiaiheisessa konsertissa laulu ja visuaalisuus kulkevat käsi kädessä, kun soivaan musiikkiin yhdistetään sekä viittomia että tanssia. Konsertissa kuljetaan musiikin siivin odotuksesta kohti joulua. Vapaa pääsy, käsiohjelma 10 €. Tervetuloa!

Diakonian aamupuuro / Kelan palveluohjaus

Kanttorilan keittiöstä tarjotaan maittava aamupala. Tule syömään puuroa, leipää, hedelmiä, kahvia ja teetä. Aamupalan jälkeen mahdollisuus saada mukaan ruoka-apua ( n. 10.30 alkaen). Kelan työntekijä paikalla aamupalalla. Voit saada palveluohjausta ilman erillistä ajanvarausta!

Akunkuja 1, Mynämäki

Kotilähetysilta

Kaitaset toivottavat tervetulleeksi lähetysiltaan kotiinsa (Akunkuja 1, Mynämäki). Illassa mukana toiminnanjohtaja Hannu Sorsamo Wycliffe Raamatunkääntäjät yhdistyksestä.

Mietoisten kirkko

Rukousta kirkossa.