Veni, veni, Immanuel -konsertti: Nuottineloset

Veni, veni, Immanuel -konsertti: Nuottineloset Karjalan kirkko

Veni, veni, Immanuel -konsertti: Nuottineloset, tanssijat, Aino Koivisto (viulu) ja Mia Heinonen (piano)

Veni, veni, Immanuel -konsertissa esiintyy Nuottineloset-lauluryhmä yhdessä tanssijoiden sekä viulisti Aino Koiviston ja pianisti Mia Heinosen kanssa. Karjalan 150-vuotiasta kirkkoa juhlistavassa adventtiaiheisessa konsertissa laulu ja visuaalisuus kulkevat käsi kädessä, kun soivaan musiikkiin yhdistetään sekä viittomia että tanssia. Konsertissa kuljetaan musiikin siivin odotuksesta kohti joulua. Tervetuloa!

Leirikeskus Kumiruona

Saunabingo

Tervetuloa lähetystyön järjestämään saunabingoon merellisissä maisemissa. Bingon jälkeen mahdollisuus osallistua myös saunailtaan, hartaushetkeen ja viettämään mukavia yhdessäolon hetkiä.

Leirikeskus Kumiruona

Saunailta ja hartaushetki

Saunailta ja hartaushetki. Sauna-bingo alkaen klo 17 lähetystyön hyväksi.

Mietoisten kirkko

Juhani "Junnu" Aaltosen konsertti

Juhani "Junnu" Aaltosen perinteinen konsertti.