Diakonian aamupuuro / Kelan palveluohjaus

Kanttorilan keittiöstä tarjotaan maittava aamupala. Tule syömään puuroa, leipää, hedelmiä, kahvia ja teetä. Aamupalan jälkeen mahdollisuus saada mukaan ruoka-apua ( n. 10.30 alkaen). Kelan työntekijä paikalla aamupalalla. Voit saada palveluohjausta ilman erillistä ajanvarausta!

Aamupalan vapaaehtoinen maksu on aikuisilta 1 €, lapset ilmaiseksi.Rahan voi tiputtaa säästöpossuun. Saadulla rahalla hankitaan ylimääräistä tarjottavaa seuraavaan aamupalaan.

Nousiaisten seurakuntakoti (Maskuntie 1, Nousiainen)

Majataloilta Nousiaisten srk-kodissa

Majataloilta Nousiaisten srk-kodissa. Mukana kanttori Jenni Urponen.

Ruokatreffit

Ruokatreffit on Mynämäen seurakunnan järjestämä ruokajakelu jossa yhdistyvät palveluohjaus ja avustustoiminta. Ruokatreffeillä on läsnä työntekijöitä Perusturvakuntayhtymä Akselin sosiaalityöstä sekä Sanna diakoniatyöstä. Työntekijöiden kanssa voi keskustella mieltä painavista asioista sekä saada apua ja ohjausta etuuksista ym. asioista. Ruokatreffeillä jaamme Operaatio Ruokakassilta saamaamme ruokaa.

Jokihelmi

Tuolijumppaa Jokihelmessä

Tuolijumppaa Mariitta Eevan vetämänä.