Ruokatreffit

Ruokatreffit on Mynämäen seurakunnan järjestämä ruokajakelu jossa yhdistyvät palveluohjaus ja avustustoiminta. Ruokatreffeillä on läsnä työntekijöitä Perusturvakuntayhtymä Akselin sosiaalityöstä sekä Sanna diakoniatyöstä. Työntekijöiden kanssa voi keskustella mieltä painavista asioista sekä saada apua ja ohjausta etuuksista ym. asioista. Ruokatreffeillä jaamme Operaatio Ruokakassilta saamaamme ruokaa.

Tervetuloa Ruokatreffeille! Kahvitarjoilu alkaa klo 14.30. Ruokajakelu alkaa n. klo 15.00.

Mikäli haluat muistutusviestin ruokatreffeistä, ilmoittaudu viestiketjuun lisäämällä nimesi ja numerosi ruokatreffien viestilistaan ruokajaossa. Viesti lähetetään ryhmäviestinä niille jotka ovat ilmoittaneet haluavansa mukaan tekstiviestiketjuun. Viestiketjulla lähetetään tieto myös. jos jaamme varsinaisten jakelupäivien ulkopuolella ruokaa.

Mietoisten seurakuntakoti

Kultaisen iän kerho

Kerho varttuneelle väelle. Tervetuloa!

Naistenpiiri

Naistenpiiri Mynämäen seurakuntakodin pienryhmätilassa.

Mietoisten kirkko

Lauluja Suomelle -konsertti: Kappelikvartetti ja muita esiintyjiä

Lauluja Suomelle -konsertti: Kappelikvartetti ja muita esiintyjiä.
Itsenäisyyspäivän aattona lohduttavia sekä Jumalan uskollisuutta ylistäviä ja kiittäviä lauluja.