Aamuklubi

Perusturvakuntayhtymä Akselin ennaltaehkäisevän vanhustyön ja Mynämäen seurakunnan diakoniatyön Aamuklubi kutsuu virkistäytymään. Aamuklubi on suunnattu omaishoidettaville, muistisairaille sekä esim. yksinäisille. Toiminnan tarkoitus on antaa osallistujalle hieman omaa aikaa ja vaihtelua arkeen. Mukaan voi tulla myös pitkin syksyä. Ilmoittautumiset ja lisätiedot puhelimitse: Suvi 044-4357876 tai Sanna 044-3307055.

Luvassa vaihtelevaa ohjelmaa, fysioterapeutin jumppa sekä kahvit. Tervetuloa!

Diakonian aamupuuro / Kelan palveluohjaus

Kanttorilan keittiöstä tarjotaan maittava aamupala. Tule syömään puuroa, leipää, hedelmiä, kahvia ja teetä. Aamupalan jälkeen mahdollisuus saada mukaan ruoka-apua (jaettavaksi saadaan ylijäämäruokaa yhdestä ruokakaupasta ). Kelan työntekijä paikalla aamupalalla. Voit saada palveluohjausta ilman erillistä ajanvarausta!

Pyheen kyläkauppa, Hietamäki

Virkistyskerho

Virkistäytymiskerho kaikenikäisille varttuneille. Leppoisaa yhdessäoloa ja -keskustelua kahvihetken ääressä. Tänään mukana Penan Pojat.

Mietoisten kirkko

Rukousta kirkossa.