Mietoisten kirkkokuoro

Mietoisten seurakuntakoti

Mietoisten kirkkokuoron harjoitukset

Mietoisten kirkkokuorossa on tällä hetkellä noin 20 laulajaa. Ohjelmistonamme on liturgisen musiikin ohessa varsin haasteellistakin klassista kirkkokuoro-ohjelmistoa ja oman aikamme musiikkia unohtamatta. Esiinnymme säännöllisesti Mietoisten kirkon lisäksi kotiseurakuntamme muissakin kirkoissa, järjestämme vaihtelevasti konsertteja ja teemme yhteistyötä Mynämäen kirkkokuoron kanssa. Tule mukaan laulamaan kanssamme!

Harjoittelemme Mietoisten seurakuntakodissa kanttorimme Anna Korven johdolla torstaisin (paitsi kappeli-iltoina) klo 18-20. Kuoromme syyskausi alkaa 22.8.2019. Mukaan saa tulla myös kesken kauden!

Lisätietoja:
kanttori Anna Korpi, p. 044 3306 125

Mietoisten kappeliseurakunta

Mietoisten kirkko

Juhani "Junnu" Aaltosen konsertti

Juhani "Junnu" Aaltosen perinteinen konsertti.

Nuorisokuoro Duurii! syksyn ensimmäinen harjoitus

Nuorisokuoro Duurii! starttaa syyskaudelle 2019 Viljami Sainion johdolla.

Ruokatreffit

Ruokatreffit on Mynämäen seurakunnan järjestämä ruokajakelu jossa yhdistyvät palveluohjaus ja avustustoiminta. Ruokatreffeillä on läsnä työntekijöitä Perusturvakuntayhtymä Akselin sosiaalityöstä ja Kelasta sekä Sanna diakoniatyöstä. Työntekijöiden kanssa voi keskustella mieltä painavista asioista sekä saada apua ja ohjausta etuuksista ym. asioista. Ruokatreffeillä jaamme Operaatio Ruokakassilta saamaamme ruokaa.