Pyhäinpäivän kynttilöiden syttyessä -iltamusiikki: Sinikan projektikuoro, joht. Sinikka Rikkilä

pe 1.11. kello 18.00

Pyhäinpäivän kynttilöiden syttyessä -iltamusiikki: Sinikan projektikuoro, joht.  Sinikka Rikkilä Mynämäen kirkko

Taize-lauluja ja muita hartaita sävelmiä pyhäinpäivän aattoiltana esittää Sinikka Rikkilän johdolla Sinikan projektikuoro. Tervetuloa hiljentymään pyhäinpäivän tunnelmiin!

Ruokatreffit

Ruokatreffit on Mynämäen seurakunnan järjestämä ruokajakelu jossa yhdistyvät palveluohjaus ja avustustoiminta. Ruokatreffeillä on läsnä työntekijöitä Perusturvakuntayhtymä Akselin sosiaalityöstä sekä Sanna diakoniatyöstä. Työntekijöiden kanssa voi keskustella mieltä painavista asioista sekä saada apua ja ohjausta etuuksista ym. asioista. Ruokatreffeillä jaamme Operaatio Ruokakassilta saamaamme ruokaa.

Jokihelmi

Tuolijumppaa Jokihelmessä

Tuolijumppaa Mariitta Eevan vetämänä.

Mietoisten kirkko

Rukousta kirkossa.