Köyhyyden ja syrjäytymisen vastaisen päivän tilaisuus

jossa vietetään myös asunnottomien yötä. Ohjelmassa Pekka Myllymäen puhe, illan musiikista vastaa Tomi Kuusela. Paikalla auttamistyön ammattilaisia. Lapsille ohjelmassa keppihevosia ja kaverikoiria. Tilaisuudessa kahvitarjoilu! Myynnissä makkaraa ja vohveleita (tuotto ruoka-apuun) Ilta päättyy messuun kirkossa. Tilaisuus on kaikille avoin!

Tervetuloa!

Diakonian aamupuuro / Kelan palveluohjaus

Kanttorilan keittiöstä tarjotaan maittava aamupala. Tule syömään puuroa, leipää, hedelmiä, kahvia ja teetä. Aamupalan jälkeen mahdollisuus saada mukaan ruoka-apua (jaettavaksi saadaan ylijäämäruokaa yhdestä ruokakaupasta ). Kelan työntekijä paikalla aamupalalla. Voit saada palveluohjausta ilman erillistä ajanvarausta!

Pyheen kyläkauppa, Hietamäki

Virkistyskerho

Virkistäytymiskerho kaikenikäisille varttuneille. Leppoisaa yhdessäoloa ja -keskustelua kahvihetken ääressä. Tänään mukana Penan Pojat.

Mietoisten kirkko

Rukousta kirkossa.