su 13.10. kello 17.00

Laulamisen ilosta -konsertti: Nousiskot-lauluryhmä, Hannu Hiltula (Hammond-urut) ja Petri Ojanperä (lyömäsoittimet) Mietoisten kirkko

Laulamisen ilosta -konsertti afroamerikkalaisen rytmimusiikin hengessä: Nousiskot-lauluryhmä, Hannu Hiltula (Hammond-urut) ja Petri Ojanperä (lyömäsoittimet).

Laulamisen ilosta -konsertissa kuullaan Nousiskojen esittämänä afroamerikkalaisen rytmimusiikin hengessä sovitettuja lisävihkon virsiä ja tuttuja hengellisiä lauluja. Lauluryhmän kanssa musisoi Hannu Hiltula Hammond-urkujen mahdollistamalla soulin sielukkaalla otteella. Lisäväriä konserttiin tuo Petri Ojanperän soittamat perkussiot.

Nousiskot-lauluryhmä syntyi kevättalvella 2015, kun yhteinen intohimo laulamiseen johti kymmenen naista yhteen. Ensin tarkoituksena oli laulaa vain omaksi huviksi ja silkasta laulamisen ilosta, mutta toisin kävi. Neljän vuoden aikana Nousiskojen yhteiseen taipaleeseen on mahtunut useita esiintymisiä, räjähtävää naurua, itkua, hurttia huumoria, jännittäviä kokemuksia, uuden oppimista ja ennen kaikkea yhteenkuuluvuuden tunnetta. Nousiskoissa laulavat Lea Haapanen, Anne Hakola, Kaisu Heino, Laura Hällström, Angelica Kajander, Erika Kiviranta, Jutta Laaksonen, Anna-Kaisa Saarinen, Elina Salonen ja Kirsi Tapani. Ryhmän taiteellisena johtajana ja säestäjänä toimii Kaisu Heino.

Leirikeskus Kumiruona

Saunabingo

Tervetuloa lähetystyön järjestämään saunabingoon merellisissä maisemissa. Bingon jälkeen mahdollisuus osallistua myös saunailtaan, hartaushetkeen ja viettämään mukavia yhdessäolon hetkiä.

Leirikeskus Kumiruona

Saunailta ja hartaushetki

Saunailta ja hartaushetki. Sauna-bingo alkaen klo 17 lähetystyön hyväksi.

Mietoisten kirkko

Juhani "Junnu" Aaltosen konsertti

Juhani "Junnu" Aaltosen perinteinen konsertti.