su 13.10. kello 17.00

Laulamisen ilosta -konsertti: Nousiskot-lauluryhmä, Hannu Hiltula (Hammond-urut) ja Petri Ojanperä (lyömäsoittimet) Mietoisten kirkko

Laulamisen ilosta -konsertti afroamerikkalaisen rytmimusiikin hengessä: Nousiskot-lauluryhmä, Hannu Hiltula (Hammond-urut) ja Petri Ojanperä (lyömäsoittimet).

Laulamisen ilosta -konsertissa kuullaan Nousiskojen esittämänä afroamerikkalaisen rytmimusiikin hengessä sovitettuja lisävihkon virsiä ja tuttuja hengellisiä lauluja. Lauluryhmän kanssa musisoi Hannu Hiltula Hammond-urkujen mahdollistamalla soulin sielukkaalla otteella. Lisäväriä konserttiin tuo Petri Ojanperän soittamat perkussiot.

Nousiskot-lauluryhmä syntyi kevättalvella 2015, kun yhteinen intohimo laulamiseen johti kymmenen naista yhteen. Ensin tarkoituksena oli laulaa vain omaksi huviksi ja silkasta laulamisen ilosta, mutta toisin kävi. Neljän vuoden aikana Nousiskojen yhteiseen taipaleeseen on mahtunut useita esiintymisiä, räjähtävää naurua, itkua, hurttia huumoria, jännittäviä kokemuksia, uuden oppimista ja ennen kaikkea yhteenkuuluvuuden tunnetta. Nousiskoissa laulavat Lea Haapanen, Anne Hakola, Kaisu Heino, Laura Hällström, Angelica Kajander, Erika Kiviranta, Jutta Laaksonen, Anna-Kaisa Saarinen, Elina Salonen ja Kirsi Tapani. Ryhmän taiteellisena johtajana ja säestäjänä toimii Kaisu Heino.

Vapaa pääsy, käsiohjelma 10 €.

Mietoisten kappeliseurakunta

Nousiaisten seurakuntakoti (Maskuntie 1, Nousiainen)

Majataloilta Nousiaisten srk-kodissa

Majataloilta Nousiaisten srk-kodissa. Mukana kanttori Jenni Urponen.

Ruokatreffit

Ruokatreffit on Mynämäen seurakunnan järjestämä ruokajakelu jossa yhdistyvät palveluohjaus ja avustustoiminta. Ruokatreffeillä on läsnä työntekijöitä Perusturvakuntayhtymä Akselin sosiaalityöstä sekä Sanna diakoniatyöstä. Työntekijöiden kanssa voi keskustella mieltä painavista asioista sekä saada apua ja ohjausta etuuksista ym. asioista. Ruokatreffeillä jaamme Operaatio Ruokakassilta saamaamme ruokaa.

Jokihelmi

Tuolijumppaa Jokihelmessä

Tuolijumppaa Mariitta Eevan vetämänä.