su 13.10. kello 17.00

Laulamisen ilosta -konsertti: Nousiskot-lauluryhmä, Hannu Hiltula (Hammond-urut) ja Petri Ojanperä (lyömäsoittimet) Mietoisten kirkko

Laulamisen ilosta -konsertti afroamerikkalaisen rytmimusiikin hengessä: Nousiskot-lauluryhmä, Hannu Hiltula (Hammond-urut) ja Petri Ojanperä (lyömäsoittimet).

Laulamisen ilosta -konsertissa kuullaan Nousiskojen esittämänä afroamerikkalaisen rytmimusiikin hengessä sovitettuja lisävihkon virsiä ja tuttuja hengellisiä lauluja. Lauluryhmän kanssa musisoi Hannu Hiltula Hammond-urkujen mahdollistamalla soulin sielukkaalla otteella. Lisäväriä konserttiin tuo Petri Ojanperän soittamat perkussiot.

Nousiskot-lauluryhmä syntyi kevättalvella 2015, kun yhteinen intohimo laulamiseen johti kymmenen naista yhteen. Ensin tarkoituksena oli laulaa vain omaksi huviksi ja silkasta laulamisen ilosta, mutta toisin kävi. Neljän vuoden aikana Nousiskojen yhteiseen taipaleeseen on mahtunut useita esiintymisiä, räjähtävää naurua, itkua, hurttia huumoria, jännittäviä kokemuksia, uuden oppimista ja ennen kaikkea yhteenkuuluvuuden tunnetta. Nousiskoissa laulavat Lea Haapanen, Anne Hakola, Kaisu Heino, Laura Hällström, Angelica Kajander, Erika Kiviranta, Jutta Laaksonen, Anna-Kaisa Saarinen, Elina Salonen ja Kirsi Tapani. Ryhmän taiteellisena johtajana ja säestäjänä toimii Kaisu Heino.

Vapaa pääsy, käsiohjelma 10 €.

Mietoisten kappeliseurakunta

Aamuklubi

Perusturvakuntayhtymä Akselin ennaltaehkäisevän vanhustyön ja Mynämäen seurakunnan diakoniatyön Aamuklubi kutsuu virkistäytymään. Aamuklubi on suunnattu omaishoidettaville, muistisairaille sekä esim. yksinäisille. Toiminnan tarkoitus on antaa osallistujalle hieman omaa aikaa ja vaihtelua arkeen. Mukaan voi tulla myös pitkin syksyä. Ilmoittautumiset ja lisätiedot puhelimitse: Suvi 044-4357876 tai Sanna 044-3307055.

Kultaisen iän kerho

Tervetuloa kaikenikäisten varttuneiden kerhoon. Mukavaa yhdessäoloa ja seurustelua.

Mietoisten seurakuntakoti

Mietoisten kirkkokuoro