Syysillan konsertti: Lauluyhtye 7

Syysillan konsertti: Lauluyhtye 7 Mynämäen kirkko

Syysillan konsertissa esiintyvät Lauluyhtye 7 ja Jenni Urponen (urut). Luvassa tunnelmallisia hartaita säveliä hämärtyvään syysiltaan.

Lauluyhtye 7 koostuu nimensä mukaisesti seitsemästä laulajasta: isästä poikiensa kanssa ja hyvistä ystävistä. Lauluyhtye 7 on perustettu noin viisi vuotta sitten (2014). Yhtyeen lähtökohtana on kiittää Luojaa virsien ja laulujen välityksellä sekä rukoilla ja toivoa, että kuulija saisi yhtyeen lauluista voimaa ja Sanan lohtua elämäänsä. Lauluyhtyeen kokoonpano on vuosien varrella vaihdellut, mutta vakiojäseniä ovat alusta asti olleet Jukka Luoma, Jani Luoma, Jussi Luoma, Lassi Luoma, Kristian Luoma sekä Stefan Nilsson. Keväällä 2019 Lauluyhtye 7 julkaisi ensimmäisen äänitteensä "Lepopaikka".

Lauluyhtye 7

Karjalan kirkko

Haravointitalkoot

Perinteiset haravointitalkoot Karjalan hautausmaalla.

Karjalan seurakuntakoti

Haravointitalkoiden ruokailu

Ruokatarjoilu seurakuntakodissa

KIVA-kerho

Kehitysvammaisille ja muille erityistä tukea tarvitseville suunnattu kerho kokoontuu Jasminan ja Erikan ohjaamana Kanttorilassa.