Syysillan konsertti: Lauluyhtye 7

Syysillan konsertti: Lauluyhtye 7 Mynämäen kirkko

Syysillan konsertissa esiintyvät Lauluyhtye 7 ja Jenni Urponen (urut). Luvassa tunnelmallisia hartaita säveliä hämärtyvään syysiltaan.

Lauluyhtye 7 koostuu nimensä mukaisesti seitsemästä laulajasta: isästä poikiensa kanssa ja hyvistä ystävistä. Lauluyhtye 7 on perustettu noin viisi vuotta sitten (2014). Yhtyeen lähtökohtana on kiittää Luojaa virsien ja laulujen välityksellä sekä rukoilla ja toivoa, että kuulija saisi yhtyeen lauluista voimaa ja Sanan lohtua elämäänsä. Lauluyhtyeen kokoonpano on vuosien varrella vaihdellut, mutta vakiojäseniä ovat alusta asti olleet Jukka Luoma, Jani Luoma, Jussi Luoma, Lassi Luoma, Kristian Luoma sekä Stefan Nilsson. Keväällä 2019 Lauluyhtye 7 julkaisi ensimmäisen äänitteensä "Lepopaikka".

Lauluyhtye 7

Leirikeskus Kumiruona

Saunabingo

Tervetuloa lähetystyön järjestämään saunabingoon merellisissä maisemissa. Bingon jälkeen mahdollisuus osallistua myös saunailtaan, hartaushetkeen ja viettämään mukavia yhdessäolon hetkiä.

Leirikeskus Kumiruona

Saunailta ja hartaushetki

Saunailta ja hartaushetki. Sauna-bingo alkaen klo 17 lähetystyön hyväksi.

Mietoisten kirkko

Juhani "Junnu" Aaltosen konsertti

Juhani "Junnu" Aaltosen perinteinen konsertti.