Syysillan konsertti: Lauluyhtye 7

Syysillan konsertti: Lauluyhtye 7 Mynämäen kirkko

Syysillan konsertissa esiintyvät Lauluyhtye 7 ja Jenni Urponen (urut). Luvassa tunnelmallisia hartaita säveliä hämärtyvään syysiltaan.

Lauluyhtye 7 koostuu nimensä mukaisesti seitsemästä laulajasta: isästä poikiensa kanssa ja hyvistä ystävistä. Lauluyhtye 7 on perustettu noin viisi vuotta sitten (2014). Yhtyeen lähtökohtana on kiittää Luojaa virsien ja laulujen välityksellä sekä rukoilla ja toivoa, että kuulija saisi yhtyeen lauluista voimaa ja Sanan lohtua elämäänsä. Lauluyhtyeen kokoonpano on vuosien varrella vaihdellut, mutta vakiojäseniä ovat alusta asti olleet Jukka Luoma, Jani Luoma, Jussi Luoma, Lassi Luoma, Kristian Luoma sekä Stefan Nilsson. Keväällä 2019 Lauluyhtye 7 julkaisi ensimmäisen äänitteensä "Lepopaikka".

Lauluyhtye 7

Diakonian aamupuuro / Kelan palveluohjaus

Kanttorilan keittiöstä tarjotaan maittava aamupala. Tule syömään puuroa, leipää, hedelmiä, kahvia ja teetä. Aamupalan jälkeen mahdollisuus saada mukaan ruoka-apua ( n. 10.30 alkaen). Kelan työntekijä paikalla aamupalalla. Voit saada palveluohjausta ilman erillistä ajanvarausta!

Akunkuja 1, Mynämäki

Kotilähetysilta

Kaitaset toivottavat tervetulleeksi lähetysiltaan kotiinsa (Akunkuja 1, Mynämäki). Illassa mukana toiminnanjohtaja Hannu Sorsamo Wycliffe Raamatunkääntäjät yhdistyksestä.

Mietoisten kirkko

Rukousta kirkossa.