Kappeli-ilta

Mietoisten seurakuntakoti

Kappeli-illassa vieraana Sikri Tukiainen, lääkäri, vapaaehtoistyöntekijä. Lapsille tarjolla puuhanurkka.

Mietoisten kappeliseurakunta

Jokihelmi

Jokihelmen perhekerho

Jokihelmen perhekerho kokoaa perheitä yhteisten mukavien puuhien pariin. Tarjolla pientä välipalaa.

Kastehelmi

Kastehelmen Taaperokerho

Taaperokerho on perheen pieninten oma kerho, jossa ohjelma soveltuu taaperoikäisille ja heidän vanhemmilleen. Tarjolla pientä välipalaa.

Ruokatreffit

Ruokatreffit on Mynämäen seurakunnan järjestämä ruokajakelu jossa yhdistyvät palveluohjaus ja avustustoiminta. Ruokatreffeillä on läsnä työntekijöitä Perusturvakuntayhtymä Akselin sosiaalityöstä sekä Sanna diakoniatyöstä. Työntekijöiden kanssa voi keskustella mieltä painavista asioista sekä saada apua ja ohjausta etuuksista ym. asioista. Ruokatreffeillä jaamme Operaatio Ruokakassilta saamaamme ruokaa.